Libnet.ro
UNICEF

07:15

VIDEO Turcia: Cel putin 201 de mineri ucisi dupa o explozie intr-o mina de carbune

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Turcia: Cel putin 201 de mineri ucisi dupa o explozie intr-o mina de carbune

Un bilant prezentat in cursul diminetii de miercuri indica cel putin 201 persoane decedate si alte cateva sute prinse sub pamant, dupa cum a anuntat ministrul turc al Energiei, citat de AFP. continuă pe Hotnews

VIDEO Turcia: Cel putin 201 de mineri ucisi in urma unei explozii intr-o mina de carbune

Un bilant prezentat in cursul diminetii de miercuri indica cel putin 201 persoane decedate si alte cateva sute prinse sub pamant, dupa cum a anuntat ministrul turc al Energiei, citat de AFP.

EXPLOZIE intr-o mina de carbuni din Turcia: Cel putin 20 de mineri au murit; cateva sute au ramas blocati in subteran

30 - Cel putin 20 de mineri au murit, iar cateva sute raman blocati in subteran in urma accidentului produs la o mina din vestul Turciei, anunta autoritatile, citate de AFP. Stire initiala.

Constanta: Cel putin sapte raniti intr-un accident cu trei masini, intre care un microbuz al Ministerului de Interne

Cel putin sapte persoane au fost ranite, luni dupa-amiaza, intr-un accident rutier petrecut in localitatea constanteana Valu lui Traian, in care au fost implicate trei autovehicule, intre care un microbuz apartinand Ministerului Afacerilor Interne in care erau jandarmi de la Unitatea din Cernavoda.

Cel putin 14 persoane au murit intr-un naufragiu produs intre coastele Libiei si cele ale Italiei

Cel putin 14 persoane au murit luni in urma naufragierii unei ambarcatiuni cu imigranti clandestini la bord intre coastele Libiei si cele ale insulei italiene Lampedusa, a anuntat Marina Militara italiana,.

PwC: Deficitul european de credite bancare va mai dura inca cel putin cinci ani

Un nou studiu PwC arata ca exista din ce in ce mai putine surse de credit bancar in Europa pentru intreprinderile mici si mijlocii IMM-uri) si aceasta situatie va mai dura cel putin cinci ani, se arata intr-un comunicat PricewaterhouseCoopers remis redactiei.

Samsung va investi cel putin 2 mld. de dolari in industria farmaceutica. Ce planuri are gigantul tehnologic in domeniul biotehnologiei?

Samsung Electronics a transformat divizia de electronice in cel mai mare producator de smartphone-uri din lume, devansand Apple, iar acum tinteste industria biotehnologiei, unde vrea sa investeasca minim doua miliarde de dolari, obiectivul fiind sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )