Libnet.ro
UNICEF

14:30

VIDEO UPDATE Guvernul a decis ca 24 si 31 decembrie 2012 sa fie zile libere

Hotnews Hotnews,
VIDEO UPDATE Guvernul a decis ca 24 si 31 decembrie 2012 sa fie zile libere

Guvernul a decis, in sedinta saptamanala de marti, ca zilele de 24 si 31 decembrie 2012 sa fie zile libere. Executivul discuta, tot marti, si o nota privind plata in avans a pensiilor in perioada sarbatorilor de iarna. La inceputul sedintei de Guvern, primul ministru le-a spus membrilor Guvernului ca in aceasta perioada Trebuie sa fiti foarte seriosi si foarte tehnici si sa nu raspundeti la minciuni si calomnii, adaugand ca Agricultorii nu inghit gogosi de la Cotroceni. continuă pe Hotnews

VIDEO UPDATE Guvernul a decis ca 24 si 31 decembrie 2012 sa fie zile libere, dar sa fie recuperate in luna ianuarie

Guvernul a decis, in sedinta saptamanala de marti, ca zilele de 24 si 31 decembrie 2012 sa fie zile libere pentru angajatii din sectorul bugetar, urmand sa fie recuperate pe 12 si 19 ianuarie anul viitor. Dispozitiile hotararii de Guvern adoptate marti pot fi aplicate si angajatilor din sectorul privat, in masura in care partenerii sociali convin acest lucru, a precizat purtatorul de cuvant al Executivului, Andrei Zaharescu.

UPDATE Guvernul a decis ca 24 si 31 decembrie 2012 sa fie zile libere

Guvernul a decis, in sedinta saptamanala de marti, ca zilele de 24 si 31 decembrie 2012 sa fie zile libere. Executivul discuta, tot marti, si o nota privind plata in avans a pensiilor in perioada sarbatorilor de iarna. La inceputul sedintei de Guvern, primul ministru le-a spus membrilor Guvernului ca in aceasta perioada Trebuie sa fiti foarte seriosi si foarte tehnici si sa nu raspundeti la minciuni si calomnii, adaugand ca Agricultorii nu inghit gogosi de la Cotroceni.

Guvernul discuta, in sedinta de marti, plata in avans a pensiilor in perioada sarbatorilor de iarna si stabilirea zilelor de 24 si 31 decembrie 2012 ca zile libere

Executivul discuta, printre altele, in sedinta saptamanala de marti, un proiect de hotarare pentru stabilirea zilelor de 24 si 31 decembrie 2012 ca zile libere si o nota privind plata in avans a pensiilor in perioada sarbatorilor de iarna. La inceputul sedintei de Guvern, primul ministru le-a spus membrilor Guvernului ca in aceasta perioada Trebuie sa fiti foarte seriosi si foarte tehnici si sa nu raspundeti la minciuni si calomnii, adaugand ca Agricultorii nu inghit gogosi de la Cotroceni.

Agenda de lucru a sedintei de Guvern de marti: Executivul urmeaza sa decida plata in avans a pensiilor in perioada sarbatorilor de iarna si stabilirea zilelor de 24 si 31 decembrie 2012 ca zile libere

Executivul discuta, printre altele, in sedinta saptamanala de marti, un proiect de hotarare pentru stabilirea zilelor de 24 si 31 decembrie 2012 ca zile libere si o nota privind plata in avans a pensiilor in perioada sarbatorilor de iarna. La inceputul sedintei de Guvern, primul ministru le-a spus membrilor Guvernului ca in aceasta perioada Trebuie sa fiti foarte seriosi si foarte tehnici si sa nu raspundeti la minciuni si calomnii, adaugand ca Agricultorii nu inghit gogosi de la Cotroceni.

VIDEO. Guvernul declara 24 si 31 decembrie 2012 drept zile libere.

Zilele de 24 si 31 decembrie 2012 vor fi declarate de Guvern drept zile libere, informeaza Mediafax. Decizia urmeaza sa fie luata in sedinta de marti a Executivului. Pe ordinea de zi a sedintei a fost inclus un proect de hotarare pentru stabilirea zilelor de 24 si 31 decembrie 2012 ca zile libere. Conform Codului Muncii, zilele libere din luna decembrie 2012 sunt 1 Decembrie sambata, Ziua Nationala), 25 si 26 decembrie marti si miercuri, prima si a doua zi de Craciun). lt;a .

Guvernul declara 24 si 31 decembrie 2012 drept zile libere.

Zilele de 24 si 31 decembrie 2012 vor fi declarate de Guvern drept zile libere, informeaza Mediafax. Decizia urmeaza sa fie luata in sedinta de marti a Executivului. Pe ordinea de zi a sedintei a fost inclus un proect de hotarare pentru stabilirea zilelor de 24 si 31 decembrie 2012 ca zile libere. Conform Codului Muncii, zilele libere din luna decembrie 2012 sunt 1 Decembrie sambata, Ziua Nationala), 25 si 26 decembrie marti si miercuri, prima si a doua zi de Craciun).

Veste buna, de sarbatori. Bugetarii vor fi liberi pe 24 si 31 decembrie

Guvernul a adoptat in sedinta de marti un proiect de hotarare pentru stabilirea zilelor de 24 si 31 decembrie 2012 ca fiind libere, informeaza Agerpres. Conform Codului Muncii, zilele libere.

Zilele de 24 si 31 decembrie vor fi declarate de Guvern zile libere

Zilele de 24 si 31 decembrie 2012 vor fi declarate de Guvern drept zile libere, decizia urmand sa fie luata in sedinta de marti a Executivului, transmite Mediafax. Pe ordinea de zi a sedintei de Guvern a fost.

VIDEO UPDATE Guvernul a adoptat o ordonanta ce modifica profund Legea Audiovizualului. Amenzile CNA pentru televiziuni nu mai pot fi aplicate imediat daca sunt contestate in instanta. Amenzi severe si obligatii suplimentare pentru cablisti. Agentiile de m

Guvernul a adoptat in sedinta de marti o ordonanta de urgenta ce modifica Legea Audiovizualului, au spus pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Documentul a fost adoptat fara sa fi fost dezbatut public. O versiune anterioara a proiectului de ordonanta, care includea prevederi ce afectau profund independenta CNA, activitatea agentiilor de publicitate si a cablistilor, a starnit proteste vehemente ale acestora in ultimele saptamani, pana cand guvernul a declarat, pe 14 noiembrie, ca proiectul nu mai este de actualitate. UPDATE Potrivit noii versiuni a ordonantei, obtinuta de HotNews. ro, cele mai multe dintre prevederile versiunii care a circulat in prima parte a acestei luni raman intacte. Ies unele prevederi precum cea care ar fi intarit controlul politic asupra CNA, prin posibilitatea ca membrii forului audiovizual sa fie demisi de catre Parlament prin respingerea rapoartelor anuale de activitate. Sunt pastrate masuri precum cele ce urmaresc transparentizarea fata de televiziuni a fluxului de bani intre beneficiarii de reclama si agentii, obligatii suplimentare pentru cablisti sau aplicarea sanctiunilor CNA doar dupa solutionarea eventualelor contestatii in instanta. UPDATE 2 Purtatorul de cuvant al guvernului a anuntat in conferinta de presa aceasta ordonanta, spunand ca initiatorul proiectului a fost Ministerul Comunicatiilor, apoi a urmat tot traseul de avizare, inclusiv Ministerul Finantelor, Ministerul Justitiei. UPDATE 3Victor Dobre, IAA Romania: Asociatiile industriei au invitat toate partile la dialog din momentul in care erau doar simple discutii in presa si nu ne-a bagat nimeni in seama. UPDATE 4 Cum prezinta Executivul tintele ordonantei de urgenta adoptate azi: combaterea coruptiei si a sistemelor subterane de achizitionare a spatiului media, sa stopeze practica distribuitorilor de servicii de a efectua modificari in mod unilateral in grilele de programe, modificarea criteriilor de stabilire a serviciilor de programe cu pondere semnificativa in formarea opiniei publice. Vezi in documentul atasat ce se schimba in legea audiovizuala, potrivit noii versiuni a ordonanteiin curs de actualizare.

Horoscopul saptamanii 26 noiembrie 2 decembrie 2012

Iata horoscopul valabil pentru saptamina 48, anul 2012, prezentat de Astrocafe. ro. Evenimentul de Luna Plina este cel care subliniaza importanta acestei saptamani. Se intampla pe 28 noiembrie, localizat.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )