Libnet.ro
UNICEF

05:15

VIDEO Ursoaica agresiva din Busteni, care isi cauta puii loviti mortal de tren, a fost prinsa si preluata de autoritati

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ursoaica agresiva din Busteni, care isi cauta puii loviti mortal de tren, a fost prinsa si preluata de autoritati

Ursoaica agresiva care se afla in zona Castelului Cantacuzino din Busteni dupa ce puii acesteia au fost loviti mortal de un tren a fost prinsa, vineri, si preluata de autoritati, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

UPDATE Ursoaica care isi cauta disperata puii, loviti mortal de un tren la Busteni a fost prinsa

UPDATE Autoritatile au prins si au prelat in cursul zilei de vineri ursoaica agresiva care isi cauta cu disperare cei trei pui ucisi intr-un accident in Busteni. Femela va fi dusa in Muntii Baiului.

Video. Imagini desprinse din filmele de groaza. Doi copii au sarit de la balcon dupa ce apartamentul in care locuiau a luat foc. Ce s-a intamplat dupa aceea

Momente de panica au trait doi fratiori, dar si sute de persoane care se aflau in jurul blocului in care acestia locuiau. in urma unui incediu izbucnit in locuinta acestora, copiii au fost indemnati sa sara de la etaj pentru a putea fi salvati. Ce s-a intamplat este de-a dreptul impresionant. Cine le-a cerut fratilor .

Ce s-a intamplat cu sefii din Politie care au gestionat cazul Caracal, unde Luiza si Alexandra au disparut. Asta da tupeu!

Ies la iveala amanunte revoltatoare despre sefii din Politie care au gestionat cazul disparitiei celor doua fete, Luiza si Alexandra. La un an de la izbucnirea scandalului Caracal, s-a aflat ca politistii care au condus cazul au primit salarii de excelenta.

Ultima ora. Ludovic Orban, anuntul despre carantinarea mai multor localitati din tara. Care sunt judetele vizate

Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de marti despre varianta de a carantina mai multe localitati din judetele Arges si Brasov pentru a evita raspandirea comunitara a virusului. Premierul a explicat ca in acest moment exista cateva zone care sunt sub monitorizare, iar daca va fi nevoie se va institui masura carantinei, asa cum .

Fotbalistii din Romania care au covid. Vestea care a lovit sportul romanesc

Fotbalul din Romania a fost lovit puternic de coronavirus. Au fost inregistrate nu mai putin de 27 de cazuri de imbolnaviri cu noul virus, in randul jucatorilor profesionisti de fotbal. Cele mai afectate echipe sunt Dinamo, CFR Cluj si Craiova. Iata care sunt fotbalistii din Romania infectati cu coronavirus Cristi Manea este ultimul jucator de .

Primul hotel din Romania care se vinde. Colaps financiar: ce se intampla acum

Suntem pusi in fata faptului implinit: ramas fara turisti din cauza pandemiei de COVID-19, un hotel din Otopeni a fost scos la vanzare! Ar putea fi transformat in azil pentru batrani. Mai multe detalii, in continuare. Turismul moare sub presiunea coronavirus Hotelul Best Western Plus Briston din Otopeni, caci despre el este vorba, a fost .

Faze tari: Devotamentul impresionant al fiului pentru mama bolnava de Covid; Prima cursa de masini din istorie: 7 ore cu viteza infernala de 19 kmh; Viespea care isi convinge gazdele sa devina hrana pentru larvele sale

Video socant: Cum se salveaza doi copii care sar dintr-un apartament in flacari. Doi copii de trei, respectiv zece ani, s-au salvat dintr-un apartament in flacari din Franta. Noi imagini dezvaluie cum se formeaza virusuri precum HIV. Cand un virus cu anvelopa, precum HIV, se reproduce, trece printr-un proces numit inflorire, atragand componentele.

VIDEO Focar de COVID-19 la cea mai mare companie din Braila, care are 3.400 de angajati. Prefect: Daca nu va protejati, vom fi obligati sa inchidem fabrica

Cincizeci de angajati ai celui mai mare angajator din judetul Braila - o fabrica de cablaje auto cu 3. 400 de salariati - au fost diagnosticati cu COVID-19. Prefectul Brailei, Catalin Boboc, ii avertizeaza pe oameni ca daca nu isi vor lua toate masurile de protectie in timpul serviciului, dar si in mijloacele de transport in comun cand vin sau pleaca de la munca, va fi obligat sa inchida fabrica.

Ministerul Muncii: Angajatii companiilor care isi intrerup activitatea din cauza aparitiei unor cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 vor primi indemnizatie de somaj tehnic

In urma unei ordonante de urgenta adoptata miercuri de Guvern s-a stabilit ca angajatii sanatosi ai companiilor pentru care Directiile de Sanatate Publica DSP) dispun suspendarea activitatii in urma.

Ministerul Muncii: Angajatii companiilor care isi intrerup activitatea din cauza aparitiei unor cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 vor primi indemnizatie de somaj tehnic

In urma unei ordonante de urgenta adoptata miercuri de Guvern s-a stabilit ca angajatii sanatosi ai companiilor pentru care Directiile de Sanatate Publica DSP) dispun suspendarea activitatii in urma.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,375 seconds )