Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Victor Ponta, la B1TV: Darius Valcov mi-a inmanat demisia astazi la pranz. E o pierdere pentru Guvern. Am trei posibile variante pentru Finante, trebuie sa gasesc un kamikaze care sa vrea / Valcov ramane ministru pana terminam Codul Fiscal si trimi

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Victor Ponta, la B1TV: Darius Valcov mi-a inmanat demisia astazi la pranz. E o pierdere pentru Guvern. Am trei posibile variante pentru Finante, trebuie sa gasesc un kamikaze care sa vrea / Valcov ramane ministru pana terminam Codul Fiscal si trimi

Premierul Victor Ponta a declarat duminica seara, la B1TV, ca Darius Valcov si-a inaintat la amiaza demisia din functia de ministru al Finantelor insa va pastra postul pana la finalizarea noului Codul Fiscal si trimiterea proiectului de lege in Parlament. Ponta a calificat plecarea lui Valcov din Executiv drept o pierdere, aratand ca are in minte 3 nume de posibili viitori ministri de Finante insa urmeaza sa convinga un kamikaze care sa fie dispus sa isi asume aceasta responsabilitate. continuă pe Hotnews

Victor Ponta a anuntat ca Darius Valcov a demisionat din functia de ministru al Finantelor

Darius Valcov a demisionat din functia de ministru al Finantelor, a anuntat duminica premierul Victor Ponta, intr-o interventie telefonica la RTV. Ponta a facut anuntul la scurt timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis ii ceruse printr-un comunicat de presa sa il demita pe ministrul Finantelor, impotriva caruia DNA a inceput urmarirea penala pentru trafic de influenta, fapte petrecute in mandatul de primar al orasului Slatina.

Victor Ponta, reactie in cazul Valcov: Proiectul Codului Fiscal merge mai departe, cu orice pret si in orice conjunctura politica (FOTO)

Premierul Victor Ponta a transmis sambata pe Facebook, in contextul punerii sub urmarire panela a ministrului Finantelor, ca proiectul Codului Fiscal merge mai departe, cu orice pret si in orice.

Ponta, invitat la B1TV, incepand cu ora 21.30. Premierul va explica de ce nu il demite pe ministrul de Finante, Darius Valcov

Premierul Victor Ponta este invitatul jurnalistului B1TV Catalin Striblea, duminica seara, incepand cu ora 21. in studio se va afla si jurnalistul Ion Cristoiu. Este prima iesire publica a premierului dupa izbucnirea scandalului in care sunt implicati ministrul de Finante Darius Valcov si vicepresedintele PSD, Dan Sova, ambii urmariti penal de DNA.

Victor Ponta, despre demisia lui Darius Valcov: A fost unul din cei mai performanti ministri. E o pierdere pentru guvern. Am trei propuneri pentru Finante (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca demisia lui Darius Valcov reprezinta o pierdere pentru guvern. Cu siguranta a Valcov a fost unul din cei mai.

Victor Ponta, despre demisia lui Darius Valcov: A fost unul din cei mai performanti ministri. E o pierdere pentru Guvern. Am trei propuneri pentru Finante (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca demisia lui Darius Valcov reprezinta o pierdere pentru Guvern. Cu siguranta a Valcov a fost unul din cei mai.

VIDEO Klaus Iohannis ii cere premierului Victor Ponta sa il revoce din functie pe Darius Valcov, dar nu il suspenda pe ministrul urmarit penal

Presedintele Klaus Iohannis ii cere premierului Victor Ponta sa il revoce din functie pe ministrul Finantelor, Darius Valcov, fata de care DNA a demarat procedura de incepere a urmaririi penale, insa nu recurge la prevederea legala care ii permite sa suspende un ministru aflat in aceasta situatie. Iohannis adauga ca s-ar fi asteptat ca ministrul sa demisioneze din functie in conditiile date, pe motiv ca ca afecteaza activitatea si credibilitatea guvernului.

Victor Ponta, despre demisia lui Darius Valcov: A fost unul din cei mai competenti ministri. E o pierdere pentru guvern. Am trei propuneri pentru Finante

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca demisia lui Darius Valcov reprezinta o pierdere pentru guvern. Cu siguranta a Valcov a fost unul din cei mai.

Victor Ponta: Darius Valcov si-a inaintat demisia de la conducerea ministerului de Finante

Premierul Victor Ponta a anuntat duminica seara ca Darius Valcov si-a prezentat demisia din functia de ministru de Finante, informeaza B1 TV. Premierul a precizat insa ca Daruis Valcov va participa miercuri.

Klaus Iohannis i-a cerut lui Victor Ponta sa-l demita pe Darius Valcov

Presedintele Klaus Iohannis ii solicita premierului Victor Ponta sa il revoce din functia de ministru al Finantelor pe Darius Valcov. Presedintele a mentionat ca s-ar fi asteptat ca Valcov sa demisioneze,.

Alina Gorghiu: Victor Ponta ar trebui sa-i solicite demisia de onoare lui Darius Valcov

Premierul Victor Ponta ar trebui sa-i solicite demisia de onoare ministrului Finantelor, Darius Valcov, intrucat un membru al Executivului urmarit penal nu poate avea decat o contributie negativa la imaginea Romaniei, a scris, sambata, pe Facebook, co-presedintele PNL Alina Gorghiu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )