Libnet.ro
UNICEF

21:30

Victor Ponta, despre demisia lui Darius Valcov: A fost unul din cei mai competenti ministri. E o pierdere pentru guvern. Am trei propuneri pentru Finante

B1 B1,
Victor Ponta, despre demisia lui Darius Valcov: A fost unul din cei mai competenti ministri. E o pierdere pentru guvern. Am trei propuneri pentru Finante

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca demisia lui Darius Valcov reprezinta o pierdere pentru guvern. Cu siguranta a Valcov a fost unul din cei mai. continuă pe B1

Victor Ponta, despre demisia lui Darius Valcov: A fost unul din cei mai performanti ministri. E o pierdere pentru guvern. Am trei propuneri pentru Finante (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca demisia lui Darius Valcov reprezinta o pierdere pentru guvern. Cu siguranta a Valcov a fost unul din cei mai.

Victor Ponta, despre demisia lui Darius Valcov: A fost unul din cei mai performanti ministri. E o pierdere pentru Guvern. Am trei propuneri pentru Finante (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca demisia lui Darius Valcov reprezinta o pierdere pentru Guvern. Cu siguranta a Valcov a fost unul din cei mai.

Victor Ponta, despre cazul lui Dan Sova: Recomandarea nostra a fost intotdeauna de a se vota pentru solicitarile DNA. Nu regret ca l-am reprimit in PSD

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca recomandarea pe care a facu-o alesilor pSD este sa voteze pentru in cazul cererilor formulate de DNA, dici si.

Victor Ponta, despre cazul lui Dan Sova: Recomandarea nostra a fost intotdeauna de a se vota pentru solicitarile DNA. Nu regret ca l-am reprimit in PSD (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca recomandarea pe care a facu-o alesilor pSD este sa voteze pentru in cazul cererilor formulate de DNA, dici si.

Victor Ponta, despre cazul lui Dan Sova: Recomandarea noastra a fost intotdeauna de a se vota pentru solicitarile DNA. Nu regret ca l-am reprimit in PSD (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca recomandarea pe care a facut-o alesilor PSD este sa voteze pentru in cazul cererilor formulate de DNA,.

Victor Ponta, despre acuzatiile lui Vanghelie: Trebuie sa fii ori foarte ticalos, ori foarte lipsit de inteligenta sa tipi la televizor ca Ponta controleaza DNA (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a comentat, duminica, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, acuzatiile pe care i le aduce fostul PSD-ist Marian Vanghelie. Seful executivului a spus ca nu controleaza.

Victor Ponta, despre declaratiile Oanei Mizil: Am avut o relatie foarte civilizata si foarte normala

Premierul Victor Ponta nu a comentat declaratiile Oanei Mizil, facute la adresa sa, dupa arestarea primarului sectorului 5, Marian Vanghelie. Acesta s-a rezumat sa spuna doar ca au avut o relatie civilizata. Nu.

Victor Ponta, despre Toni Grebla: Asa am aflat si eu ce om periculos este!

Premierul Victor Ponta a declarat, ieri, la Brasov, ca una dintre acuzatiile formulate de DNA la adresa fostului judecator CCR Toni Grebla l-a facut sa inteleaga ce om periculos este.

Alina Gorghiu: Victor Ponta ar trebui sa-i solicite demisia de onoare lui Darius Valcov

Premierul Victor Ponta ar trebui sa-i solicite demisia de onoare ministrului Finantelor, Darius Valcov, intrucat un membru al Executivului urmarit penal nu poate avea decat o contributie negativa la imaginea Romaniei, a scris, sambata, pe Facebook, co-presedintele PNL Alina Gorghiu.

Klaus Iohannis i-a cerut lui Victor Ponta sa-l demita pe Darius Valcov

Presedintele Klaus Iohannis ii solicita premierului Victor Ponta sa il revoce din functia de ministru al Finantelor pe Darius Valcov. Presedintele a mentionat ca s-ar fi asteptat ca Valcov sa demisioneze,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )