Libnet.ro
UNICEF

11:45

VIDEO Victor Ponta, despre Adrian Nastase: E condamnat politic, un caz comparabil cu Iulia Timoshenko

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Victor Ponta, despre Adrian Nastase: E condamnat politic, un caz comparabil cu Iulia Timoshenko

Premierul Victor Ponta a afirmat luni seara ca Adrian Nastase este o victima a regimului Traian Basescu fiind vorba despre un condamnat politic si un caz similar cu cel al fostului premier ucrainean Iulia Timoshenko. Este un condamnat politic, a spus Victor Ponta, invitat la Romania TV, precizand ca exprima aceeasi pozitie inca din 2005. Acesta a acuzat un regim politic abuziv care a inceput in 2005 iar principalii sai colaboratori au fost Monica Macovei si Daniel Morar, care au instituit acest sistem prin dosare penale. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, despre Adrian Nastase: E condamnat politic, un caz comparabil cu Iulia Timoshenko

Premierul Victor Ponta a afirmat luni seara ca Adrian Nastase este o victima a regimului Traian Basescu fiind vorba despre un condamnat politic si un caz similar cu cel al fostului premier ucrainean Iulia Timoshenko. Emisiunea este in desfasurare.

Adrian Nastase, CONDAMNAT la 4 ANI DE iNCHISOARE: Este o razbunare murdara

47- Fostul premier Adrian Nastase, condamnat la patru ani de inchisoare in dosarul Zambaccian, va fi incarcerat la Penitenciarul Rahova, politistii bucuresteni de la Biroul Urmariri urmand sa puna.

Dosarul Zambaccian: Adrian Nastase, condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare, iar sotia sa la 3 ani cu suspendare (VIDEO)

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat, luni, pe Adrian Nastase la 4 ani de inchisoare cu executare, in dosarul Zambaccian, pentru luare de mita. De asemenea, sotia sa a fost condamnata la 3 ani de.

Dosarul Zambaccian: Adrian Nastase, condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare, iar sotia sa la 3 ani cu suspendare

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat, luni, pe Adrian Nastase la 4 ani de inchisoare cu executare, in dosarul Zambaccian, pentru luare de mita. De asemenea, sotia sa a fost condamnata la 3 ani de.

Adrian Nastase, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare

Fostul premier Adrian Nastase a fost condamnat, astazi, la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul Zambaccian, pentru luare de mita in forma continuata, iar sotia sa, Dana, a primit o pedeapsa de trei ani de inchisoare cu suspendare, pentru complicitate la luare de mita in acelasi dosar.

Adrian Nastase, CONDAMNAT la 4 ANI DE iNCHISOARE in dosarul Zambaccian. Fostul premier va fi incarcerat la Rahova

10 - Fostul premier Adrian Nastase a ajuns, luni seara, la Sectia 2 de Politie din Bucuresti, aflata in apropierea locuintei din Strada Zambaccian. Anterior, el plecase de la.

Victor Ponta: E o mare nedreptate ca Nastase sa fie haituit o viata intreaga de sistemul lui Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca este o mare nedreptate ca Adrian Nastase sa fie haituit o viata intreaga de sistemul lui Traian Basescu, avand in vedere toate lucrurile bune si importante pe care fostul premier le-a facut pentru tara, relateaza Mediafax.

Adrian Nastase, CONDAMNAT la 4 ANI DE iNCHISOARE in dosarul Zambaccian. Dana Nastase, inchisoare cu suspendare

15 - Fostul premier AdrianNastase a fost condamnat definitiv, luni, de instanta suprema, la 4 ani de inchisoare cu executare si 5 ani de interzicerea mai multor drepturi, in dosarul Zambaccian, in .

Adrian Nastase: Pedeapsa este ingrozitoare, o razbunare murdara.

Adrian Nastase a declarat, luni, la plecarea de la Sectia 2 de Politie, ca pedeapsa in cazul sau este ingrozitoare, extrem de injusta, o razbunare murdara. Citeste si: Adrian Nastase este dus la Penitenciarul Rahova Fostul premier Adrian Nastase, condamnat la patru ani de inchisoare in dosarul Zambaccian, va fi incarcerat la Penitenciarul Rahova. Judecatorii Instantei Supreme i-a condamnat luni, pe Adrian Nastase la patru ani de inchisoare cu executare, pe sotia acestuia, Dana Nastase, la .

Adrian Nastase, incarcerat la Rahova: Pedeapsa este o razbunare murdara

11 - Adrian Nastase a ajuns la Penitenciarul Rahova. 47- Fostul premier Adrian Nastase, condamnat la patru ani de inchisoare in dosarul Zambaccian, va fi incarcerat la Penitenciarul Rahova,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )