Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, despre Adrian Nastase: E condamnat politic, un caz comparabil cu Iulia Timoshenko

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, despre Adrian Nastase: E condamnat politic, un caz comparabil cu Iulia Timoshenko

Premierul Victor Ponta a afirmat luni seara ca Adrian Nastase este o victima a regimului Traian Basescu fiind vorba despre un condamnat politic si un caz similar cu cel al fostului premier ucrainean Iulia Timoshenko. Emisiunea este in desfasurare. continuă pe Hotnews

VIDEO Victor Ponta, despre Adrian Nastase: E condamnat politic, un caz comparabil cu Iulia Timoshenko

Premierul Victor Ponta a afirmat luni seara ca Adrian Nastase este o victima a regimului Traian Basescu fiind vorba despre un condamnat politic si un caz similar cu cel al fostului premier ucrainean Iulia Timoshenko. Este un condamnat politic, a spus Victor Ponta, invitat la Romania TV, precizand ca exprima aceeasi pozitie inca din 2005. Acesta a acuzat un regim politic abuziv care a inceput in 2005 iar principalii sai colaboratori au fost Monica Macovei si Daniel Morar, care au instituit acest sistem prin dosare penale.

Adrian Nastase, CONDAMNAT la 4 ANI DE iNCHISOARE: Este o razbunare murdara

47- Fostul premier Adrian Nastase, condamnat la patru ani de inchisoare in dosarul Zambaccian, va fi incarcerat la Penitenciarul Rahova, politistii bucuresteni de la Biroul Urmariri urmand sa puna.

Dosarul Zambaccian: Adrian Nastase, condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare, iar sotia sa la 3 ani cu suspendare

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat, luni, pe Adrian Nastase la 4 ani de inchisoare cu executare, in dosarul Zambaccian, pentru luare de mita. De asemenea, sotia sa a fost condamnata la 3 ani de.

Dosarul Zambaccian: Adrian Nastase, condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare, iar sotia sa la 3 ani cu suspendare (VIDEO)

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat, luni, pe Adrian Nastase la 4 ani de inchisoare cu executare, in dosarul Zambaccian, pentru luare de mita. De asemenea, sotia sa a fost condamnata la 3 ani de.

Adrian Nastase, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare

Fostul premier Adrian Nastase a fost condamnat, astazi, la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul Zambaccian, pentru luare de mita in forma continuata, iar sotia sa, Dana, a primit o pedeapsa de trei ani de inchisoare cu suspendare, pentru complicitate la luare de mita in acelasi dosar.

Adrian Nastase, CONDAMNAT la 4 ANI DE iNCHISOARE in dosarul Zambaccian. Fostul premier va fi incarcerat la Rahova

10 - Fostul premier Adrian Nastase a ajuns, luni seara, la Sectia 2 de Politie din Bucuresti, aflata in apropierea locuintei din Strada Zambaccian. Anterior, el plecase de la.

Victor Ponta: E o mare nedreptate ca Nastase sa fie haituit o viata intreaga de sistemul lui Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca este o mare nedreptate ca Adrian Nastase sa fie haituit o viata intreaga de sistemul lui Traian Basescu, avand in vedere toate lucrurile bune si importante pe care fostul premier le-a facut pentru tara, relateaza Mediafax.

Adrian Nastase, CONDAMNAT la 4 ANI DE iNCHISOARE in dosarul Zambaccian. Dana Nastase, inchisoare cu suspendare

15 - Fostul premier AdrianNastase a fost condamnat definitiv, luni, de instanta suprema, la 4 ani de inchisoare cu executare si 5 ani de interzicerea mai multor drepturi, in dosarul Zambaccian, in .

Adrian Nastase: Pedeapsa este ingrozitoare, o razbunare murdara.

Adrian Nastase a declarat, luni, la plecarea de la Sectia 2 de Politie, ca pedeapsa in cazul sau este ingrozitoare, extrem de injusta, o razbunare murdara. Citeste si: Adrian Nastase este dus la Penitenciarul Rahova Fostul premier Adrian Nastase, condamnat la patru ani de inchisoare in dosarul Zambaccian, va fi incarcerat la Penitenciarul Rahova. Judecatorii Instantei Supreme i-a condamnat luni, pe Adrian Nastase la patru ani de inchisoare cu executare, pe sotia acestuia, Dana Nastase, la .

Adrian Nastase, incarcerat la Rahova: Pedeapsa este o razbunare murdara

11 - Adrian Nastase a ajuns la Penitenciarul Rahova. 47- Fostul premier Adrian Nastase, condamnat la patru ani de inchisoare in dosarul Zambaccian, va fi incarcerat la Penitenciarul Rahova,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )