Libnet.ro
UNICEF

20:45

VIDEO Victor Ponta, despre presiunile facute asupra hipermarketurilor: A fost buna agitatia si e bun si rezultatul

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Victor Ponta, despre presiunile facute asupra hipermarketurilor: A fost buna agitatia si e bun si rezultatul

Premierul Victor Ponta se declara multumit de rezultatele controalelor facute de catre autoritati la hipermarketuri, considerand ca agitatia creata a fost buna. Ponta i-a multumit si celor care s-au dus alaturi de ministrul agriculturii Daniel Constantin in aceste controale. Reamintim ca zilele trecute ministrul agriculturii sustinea ca a fost intr-o vizita la un hipermarket, nu in control. continuă pe Hotnews

VIDEO Victor Ponta, despre Gheorghe Nichita: Nu stiam ca pentru spionarea unei iubite esti arestat preventiv

Rezolutia PSD privind retragerea functiei de partid pentru o persoana aflata in atentia justitiei se aplica in toate cazurile, a declarat liderul PSD, Victor Ponta, intrebat despre primarul din Iasi, adaugand insa ca nu stia ca poate fi dispusa arestarea preventiva pentru spionarea unei iubite.

Victor Ponta, despre modificarea Legii alegerilor locale: A fost un acord politic. S-a gasit un punct de vedere care este sustinut de toata lumea (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri referitor la votul dat in Camera Deputatilor privind modificarile duse legii alegerilor locale, ca acest schimbari au fost facute prin consens politic. A fost un acord.

Victor Ponta, despre haosul provocat de cardul de sanatate: Trebuie remediata rapid problema de la Casa de Sanatate

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca problema de la Casa de Sanatate trebuie remediata rapid deoarece cardul de sanatate este cea mai importanta schimbare facuta in sistemul sanitar, chiar daca inca mai trebuie imbunatatit sistemul.

Victor Ponta, despre MCV: Cred ca Romania trebuie sa fie tratata la fel ca toate celelalte state membre.

Victor Ponta a declarat pentru Agerpres, referitor la mecanismul de cooperare si verificare, ca Romania trebuie sa fie tratata ca toate celelalte state membre si ca raportul MCV a fost benefic pentru Romania, dar acum avem o Justitie independenta.

Victor Ponta, despre MCV: Cred ca Romania trebuie sa fie tratata la fel ca toate celelalte state membre

Victor Ponta a declarat pentru Agerpres, referitor la mecanismul de cooperare si verificare, ca Romania trebuie sa fie tratata ca toate celelalte state membre si ca raportul MCV a fost benefic pentru Romania, dar acum avem o Justitie independenta.

Victor Ponta, despre relatia cu Iohannis: Este o relatie foarte corecta, este o relatie de respect si este o relatie predictibila

Premierul Victor Ponta a subliniat pentru Agerpres ca relatia dintre el si presedintele Klaus Iohannis este o relatie foarte corecta, ceea ce-i foarte important, este o relatie de respect si este o relatie predictibila.

VIDEO Victor Ponta: Cred ca ANAF poate sa lucreze mai bine, trebuie sa urmarim sa nu fie abuzuri, dar principiul privind combaterea evaziunii fiscale este corect

Premierul Victor Ponta considera ca actiunile combaterea evaziunii fiscale sunt facute dupa un principiu corect, insa ANAF ar putea sa lucreze mai bine, iar eventualele abuzuri sa fie urmarite. Cred ca ANAF poate sa lucreze mai bine, cred ca trebuie sa urmarim sa nu fie abuzuri, dar principiul e corect si vreau sa continuam sa combatem evaziunea fiscala si sa-i convingem e oameni sa se conformeze voluntar la ceea ce este o obligatie constitutionala, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri.

Victor Ponta: Piata UE se tot restrange. Trebuie sa redescoperim tarile cu un potential economic foarte mare si sa le atragem atentia asupra noastra (VIDEO)

Premierul Victor Ponta, care a efectuat o vizita oficiala in tarile arabe, a declarat ca piata Uniunii Europene se tot restrange si ca ar trebui ca Romania sa atraga atentia asupra sa in ceea ce priveste.

VIDEO Dean Thompson, insarcinatul cu afaceri al SUA, a discutat la Parlament cu Valeriu Zgonea, Victor Ponta si Liviu Dragnea/ Zgonea: I-am spus ca sunt impotriva proiectului de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala

Insarcinatul cu afaceri al SUA la Bucuresti, Dean Thompson, s-a aflat in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea PSD), miercuri dupa-amiaza pentru aproximativ o ora. Zgonea a confirmat ca au discutat despre proiectul de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala. In acelasi timp, in biroul lui Zgonea s-a aflat si premierul Victor Ponta, acesta afirmand insa ca a discutat cu diplomatul american doar despre organizarea unui summit pe tema securitatii cibernetice.

Ponta, despre hotararea Curtii Constitutionale in cazul Sova: Senatul trebuie sa aplice decizia CCR oricare este aceea (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, referitor la faptul ca hotararea Senatului in cazul lui Dan Sova a fost declarata neconstitutionala de CCR, ca Senatul va respecta decizia Curtii Constitutionale.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )