Libnet.ro
UNICEF

16:45

VIDEO Victor Ponta a distribuit pe Facebook clipul cu el la PRO TV din 1997

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Victor Ponta a distribuit pe Facebook clipul cu el la PRO TV din 1997

Premierul Victor Ponta a distribuit vineri dimineata clipul realizat de Pro TV cu el invitat la emisiunea lui Mihai Tatulici in anul 1997, cand era procuror, care circula pe reteaua de socializare de joi seara. continuă pe Hotnews

VIDEO Victor Ponta: Domnul Basescu m-a promovat. De la pisic la agent e lucru mare

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca presedintele Traian Basescu l-a promovat prin dezvaluirea ca ar fi fost ofiter acoperit al SIE in perioada 1997-2001, pe vremea cand era si procuror: Domnul Basescu m-a promovat, de la pisic la agent e lucru mare', a afirmat Ponta. El a sustinut ca domnul presedinte Basescu minte in legatura cu Hotararea de Guvern adoptata in 2013, ce prevede ca dezvaluirea personalului SIE, chiar si dupa incetatea raporturilor de munca, este secret de stat.

VIDEO Victor Ponta: Baiatul meu Andrei m-a intrebat daca sunt spion. I-am zis ca nu si mi-a spus pacat, ce tare ar fi fost

Premierul Victor Ponta a povestit un dialog pe care l-ar fi avut cu fiul sau Andrei aseara. Ponta sustine ca Andrei e dezamagit ca tatal sau i-a spus ca nu este spion asa cum a afirmat Traian Basescu. Am o singura persoana pe care am dezamagit-o. Baiatul meu aseara m-a intrebat: Tati, e adevarat, esti spion, ca asa a zis Basescu?. Si am zis ca nu. Mi-a zis: Ce pacat, ce tare ar fi fost!, a povestit Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri.

VIDEO Victor Ponta: Seful SRI, George Maior, trebuie sa formuleze un punct de vedere foarte clar

Premierul Victor Ponta, care a fost acuzat luni de Traian Basescu ca a fost ofiter acoperit al SIE, a declarat marti ca, dupa pozitia exprimata in acest caz de fostul sef al informatiilor externe Teodor Melescanu, si directorul SRI, George Maior, trebuie sa pronunte un punct de vedere foarte clar in acest caz.

VIDEO Victor Ponta despre afirmatiile ca a fost ofiter acoperit: Sunt numai minciuni, calomnii. Am respectat legea, mi-am servit tara (...) Ma rog astazi si pentru Basescu

Premierul Victor Ponta a reactionat marti dimineata la afirmatiile presedintelui Basescu ca a fost ofiter acoperit al SIE. Premierul a evitat sa confirme sau sa infirme declaratiile sefului statului.

Victor Ponta si Inna au facut schimb de urari pe Facebook (FOTO)

Inna si premierul Victor Ponta au purtat joi o scurta discutie pe Facebook, ambii comentand la postarea de la multi ani transmisa de premier cu ocazia zilei de nastere a artistei, relateaza Romania.

VIDEO. UPDATE. Prima reactie oficiala a SIE dupa ce Basescu a dezvaluit ca Victor Ponta a fost OFITER ACOPERIT in perioada 1997 - 2001. Melescanu: Probabil Harnagea stie daca Ponta este ofiter acoperit

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, la Realitatea TV, ca premierul Victor Ponta trebuie sa recunoasca faptul ca a fost ofiter SIE in perioada 1997 - 2001. De asemenea, seful statului a precizat ca nu crede ca in urma acestei dezvaluiri Ponta se va retrage si nici ca sansele lui la Presedintie s-au injumatatit.

VIDEO. UPDATE: Basescu il someaza pe Victor Ponta sa recunoasca faptul ca in perioada 1997 - 2001 a fost OFITER SIE dar nu crede ca se va retrage din cursa electorala. REPLICA lui Ponta

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, la Realitatea TV, ca premierul Victor Ponta trebuie sa recunoasca faptul ca a fost ofiter SIE in perioada 1997 - 2001. De asemenea, seful statului a precizat ca nu crede ca in urma acestei dezvaluiri Ponta se va retrage si nici ca sansele lui la Presedintie s-au injumatatit.

Victor Ponta, in urma cu 17 ani: Cea mai mare calitate a mea este ca sunt tanar (VIDEO)

La numai de 25 de ani Victor Ponta era unul dintre cei mai tineri procurori din Romania. Acum, in varsta de 42 de ani, Ponta e cel mai tanar premier al tarii si ar putea fi si cel mai tanar presedinte, daca.

Victor Ponta: Nici daca vor candida singure, nu ar castiga alegerile Udrea sau Macovei. imi pare rau, nu pot sa le ajut (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a spus, miercuri, ca nu va demisiona de la conducerea Guvernului dupa ce presedintele Basescu a dezvaluit ca a fost ofiter acoperit SIEin perioada 1997-2001. Ponta a comentat ca.

VIDEO Ministrii au evitat sa pupe moastele la Iasi. Victor Ponta s-a marginit doar la o baie de multime

Premierul Victor Ponta a participat la slujba de pomenire a Cuvioasei Parascheva de la Iasi, alaturi de alti doi membri ai Guvernului, Rovana Plumb si Daniel Constantin.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2322 seconds )