Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Victor Ponta despre afirmatiile ca a fost ofiter acoperit: Sunt numai minciuni, calomnii. Am respectat legea, mi-am servit tara (...) Ma rog astazi si pentru Basescu

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Victor Ponta despre afirmatiile ca a fost ofiter acoperit: Sunt numai minciuni, calomnii. Am respectat legea, mi-am servit tara (...) Ma rog astazi si pentru Basescu

Premierul Victor Ponta a reactionat marti dimineata la afirmatiile presedintelui Basescu ca a fost ofiter acoperit al SIE. Premierul a evitat sa confirme sau sa infirme declaratiile sefului statului. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Nu am fost ofiter acoperit. Atacurile lui Basescu, numai minciuni

Premierul Victor Ponta a avut prima reactie dupa ce presedintele Traian Basescu l-a acuzat ca ar fi fost ofiter acoperit al SIE. Ponta a declarat ca Traian Basescu este tulburat si spune numai minciuni. Dupa 10.

Primele reactii dupa declaratiile Basescu: Ponta a fost ofiter acoperit!

Apar primele reactii la declaratiile lui Traian Basescu, care a afirmat despre Victor Ponta ca a fost ofiter acoperit.

Primele reactii dupa declaratiile lui Basescu: Ponta a fost ofiter acoperit!

Apar primele reactii la declaratiile lui Traian Basescu, care a afirmat despre Victor Ponta ca a fost ofiter acoperit.

Macovei sugereaza ca dovada ca Ponta a fost ofiter acoperit ar fi in arhiva SIPA

Monica Macovei a declarat, marti, ca daca se vrea dovada ca Victor Ponta ar fi fost ofiter acoperit, sugereaza sa se caute si in arhiva SIPA, .

Kelemen Hunor, dupa ce Basescu a spus ca Ponta ar fi fost ofiter acoperit: Este o tema electorala

Kelemen Hunor, candidatul UDMR la prezidentiale, considera ca tema lansata de presedintele Traian Basescu cu privire la Victor Ponta este una electorala, pentru ca nu a vazut dovezi din care sa rezulte ca.

Victor Ponta, despre acuzatia adusa de Traian Basescu privind ofiterul acoperit: Sunt numai minciuni (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a negat acuzatiile aduse, luni seara, de presedintele TraianBasescu, potrivit caruia primul ministru a fost ofiter acoperit al SIE in perioada 1997-2001. Am inteles ca aseara dl .

Ce apare in CV-ul oficial al lui Victor Ponta in perioada 1997-2001, in care Traian Basescu sustine ca acesta a fost ofiter acoperit SIE: seminarii si cursuri in Italia, Grecia, SUA si Marea Britanie

Potrivit CV-ului lui Victor Ponta, postat pesite-ul Guvernului, actualul premier a urmat mai multe cursuri si stagii de pregatire in strainatate in perioada 1997 - 2001, cand premierul Traian Basescu il acuza ca a fost ofiter acoperit al Serviciului de Informatii Externe.

Ludovic Orban: Declaratia ca Ponta a fost ofiter acoperit nu va avea impact mare intrucat e facuta de Basescu

Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat marti, pentru Mediafax, ca nu este o noutate pentru el ca premierul a fost ofiter al unui serviciu de informatii, apreciind ca declaratia ca Victor Ponta a fost ofiter acoperit nu va avea un impact foarte mare pentru ca este facuta de Traian Basescu.

VIDEO. UPDATE. Prima reactie oficiala a SIE dupa ce Basescu a dezvaluit ca Victor Ponta a fost OFITER ACOPERIT in perioada 1997 - 2001. Melescanu: Probabil Harnagea stie daca Ponta este ofiter acoperit

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, la Realitatea TV, ca premierul Victor Ponta trebuie sa recunoasca faptul ca a fost ofiter SIE in perioada 1997 - 2001. De asemenea, seful statului a precizat ca nu crede ca in urma acestei dezvaluiri Ponta se va retrage si nici ca sansele lui la Presedintie s-au injumatatit.

Disperare maxima: Basescu il face OFITER ACOPERIT pe Ponta. De ce a tainuit pana acum?

Traian Basescu a spus, luni seara, ca Victor Ponta ar fi fost ofiter acoperit SIE intre 1997 si 2001. Victor Ponta trebuie sa recunoasca ca in perioada 1997-2001 a fost ofiter acoperit al SIE, ceea ce arata .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )