Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cristian Preda: Victor Ponta nu vrea sau nu poate sa-si exercite functia de premier

B1 B1,
Cristian Preda: Victor Ponta nu vrea sau nu poate sa-si exercite functia de premier

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda este de parere ca plecarea lui Victor Ponta de la sedinta CSAT arata ca acesta nu vrea sau nu poate sa coabiteze, lucru de care presedintele Traian Basescu. continuă pe B1

Cristian Preda: Victor Ponta nu vrea sau nu poate sa-si exercite functia de premier. USL nu vrea coabitare

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda este de parere ca plecarea lui Victor Ponta de la sedinta CSAT arata ca acesta nu vrea sau nu poate sa coabiteze, lucru de care presedintele Traian Basescu trebuie.

Victor Ponta vrea sa mearga in 2013 la Beijing pentru a initia proiecte noi sau a relansa unele existente

Premierul Victor Ponta a participat, joi, la receptia organizata de Ambasada Chinei cu ocazia Zilei Nationale, el rostind un scurt discurs in care a spus ca are in agenda sa mearga anul viitor la Beijing pentru a pune bazele unor proiecte sau pentru a relansa proiectele care au suferit intarzieri, transmite Mediafax.

Cristian Preda explica de ce Ponta a PLECAT TRANTIND USA din CSAT: NU vrea sau NU poate ...

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda este de parere ca Victor Ponta a plecat trantind usa din sedinta CSAT pentru ca nu vrea sau nu poate sa-si exercite functia de premier cu Traian Basescu la Cotroceni. Victor Ponta a plecat trantind usa din CSAT. Ceea ce inseamna ca nu vrea sau nu poate sa-si exercite functia de premier in vremea in care Traian Basescu e la Cotroceni. Concluzia generala e ca USL nu vrea coabitare. Sper ca presedintele sa tina seama de aceasta realitate atunci cand va .

Cristian Preda (PDL): USL nu vrea coabitare. Sper ca presedintele sa tina seama de aceasta realitate atunci cand va desemna candidatul la functia de prim-ministru in decembrie

Victor Ponta a plecat trantind usa din CSAT. Ceea ce inseamna ca nu vrea sau nu poate sa-si exercite functia de premier in vremea in care Traian Basescu e la Cotroceni. Concluzia generala e ca USL nu vrea coabitare. Sper ca presedintele sa tina seama de aceasta realitate atunci cand va desemna candidatul la functia de prim-ministru in decembrie, scrie europarlamentarul Cristian Preda PDL) intr-o postare pe blogul sau intitulata Ori nu poate, ori nu vrea.

Cristian Preda: Problema actuala a Oltchim nu e Dan Diaconescu, ci Victor Ponta.

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda considera ca problema actuala a combinatului Oltchim nu este Dan Diaconescu, ci premierul Victor Ponta. Problema actuala a Oltchim nu e Dan Diaconescu, ci Victor Ponta. Intr-adevar, daca un saltimbanc e schilodit in arena fiindca nu are plasa de siguranta, de vina nu e el, ci proprietarul circului. Asa si premierul. A schimbat regulile licitatiei de la Oltchim, a patronat o organizare incompetenta, ca si transformarea unui proces serios intr-un show .

Cristian Preda: Sedinta CSAT va fi un test important pentru coabitare.

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda considera ca sedinta CSAT programata pentru joi, prima dupa revenirea in functie a presedintelui Traian Basescu, va fi un test important pentru coabitare si ca nu este exclusa participarea premierului Victor Ponta, potrivit Mediafax. Peste doua zile e programata sedinta CSAT. E prima dupa revenirea lui Basescu la Cotroceni. Reuniunea va fi un test important pentru coabitare, scrie Preda, marti, pe blogul sau. Liderul PDL considera ca in primul rand .

Cristian Preda: Decizia de a vota impotriva lui Orban nu e a PDL, ci a PPE.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat ca decizia de a vota impotriva lui Leonard Orban nu este a PDL, ci a PPE, care nu agreeaza membri de guvern sau alti oficiali la Curtea de Conturi, intrucat acestia sunt considerati partinitori, potrivit realitatea. net. Guvernul a facut o propunere care nu era oportuna, adecvata. Propunerea trebuie sa aiba in vedere experienta in domeniul controlului financiar. N-a fost facuta o asemenea propunere, toata lumea stie ca Orban nu e auditor, n-a .

Ponta vrea sa mearga in Beijing

Premierul Victor Ponta a participat, azi, la receptia organizata de Ambasada Chinei cu ocazia Zilei Nationale, el rostind un scurt discurs in care a mentionat ca are in agenda sa mearga anul viitor la Beijing, pentru a pune bazele unor proiecte sau pentru a relansa proiectele care au suferit intarzieri, potrivit Realitatea. net.

Ponta vrea sa dea banii de la licentele de telecom pentru internet wireless, agricultura si armata

Premierul Victor Ponta a declarat inainte de startul sedintei de Guvern de miercuri ca isi doreste ca o parte din cele 682 de milioane de euro obtinute in urma licitatiei de licente din telecom sa fie investite in agricultura, pentru proiectele.

Toti ministrii prezenti la sedinta CSAT de joi au ajuns la Guvern, pentru discutii cu Victor Ponta

Toti ministrii care au fost prezenti, joi, la sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) au ajuns la sediul Guvernului, pentru o intalnire cu premierul Victor Ponta. Premierul Victor Ponta a plecat de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )