Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIDEO Victor Ponta, la Bruxelles. Participa la congresul socialistilor europeni.

România Liberă România Liberă,
VIDEO Victor Ponta, la Bruxelles. Participa la congresul socialistilor europeni.

Prim-ministrul Victor Ponta se afla la Bruxelles, unde participa la congresul socialistior, trasmite Realitatea TV. Socialistii europeni isi vor alege in cadrul congresului o noua conducere. Initial reuniunea ar fi trebuit sa aiba loc la Bucuresti, insa premierul a solicitat mutarea ei la Bruxelles, ca urmare a problemelor interne ale Romaniei. lt;a href=http://www. contentchannel. ro mce_href=http://www. contentchannel. ro target=_blankgt; lt;img border=0 alt=content . continuă pe România Liberă

Victor Ponta participa, joi, la sedinta CSAT

Premierul Victor Ponta va participa, joi, la reuniunea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), convocata de presedintele Traian Basescu. Aceasta este prima intalnire dintre premier si presedinte dupa referendumul de demitere a lui Basescu din 29 iulie.

Victor Ponta participa la Congresul Partidului Socialistilor Europeni, mutat de la Bucuresti la Bruxelles

Premierul Victor Ponta va merge sambata la Bruxelles, acolo unde va participa la Congresul Partidului Socialistilor Europeni. Initial, reuniunea ar fi trebuit sa aiba loc la Bucuresti, insa premierul a.

Victor Ponta participa la sedinta CSAT. Este prima intalnire Ponta - Basescu dupa referendum

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca va participa la sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), convocata de presedintele Traian Basescu, aceasta fiind prima intalnire dintre premier si.

Victor Ponta: Am aflat in ultimul moment de sedinta CSAT, nu stiu daca voi participa

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca a aflat in ultimul moment de sedinta CSAT din 27 septembrie si a adaugat ca nu stie daca va participa la aceasta reuniune. In opinia premierului, Oltchim nu ar avea de ce sa faca obiectul unei sedinte a CSAT.

Victor Ponta se intalneste in aceasta seara cu presedintele Parlamentului European

Primul ministru Victor Ponta se intalneste in aceasta seara, la ora 18. 00 ora Bruxelles-ului), ora 19. 00 ora tarii noastre), cu presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, relateaza sursele de presa.

Crin Antonescu si Victor Ponta se declara prieteni de nota zece la Antena 3/ Esecul privatizarii Oltchim provoaca tensiuni majore in USL. Vezi cum s-au acuzat public liberalii si pesedistii

Modul cum au fost vandute actiunile la Oltchim a creat disensiuni majore intre PSD si PNL, insa Victor Ponta si Crin Antonescu au declarat, marti seara, intr-o emisiune la Antena 3 ca nu exista niciun fel de tensiuni in USL. Noi doi suntem legati ca in acel film, daca il stiti, cu cei doi care au evadat dar erau legati unul de altul. Ori castigam impreuna ori pierdem impreuna, asta e foarte clar a explicat Ponta. Insa atacurile liberalilor la PSD pe tema Oltchim au fost publice. Liberalii Dan Radu Rusanu si a lui Varujan Vosganian au acuzat PSD si Guvernul ca este vinovat de s-a intamplat la Oltchim. Victor Ponta despre relatia cu Crin Antonescu: Noi doi suntem legati ca in acel film, daca il stiti, cu cei doi care au evadat dar erau legati unul de altul. Ori castigam impreuna ori pierdem impreuna .

Toti ministrii prezenti la sedinta CSAT de joi au ajuns la Guvern, pentru discutii cu Victor Ponta

Toti ministrii care au fost prezenti, joi, la sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) au ajuns la sediul Guvernului, pentru o intalnire cu premierul Victor Ponta. Premierul Victor Ponta a plecat de.

Victor Ponta: Antonescu nu a vrut sa fie presedintele Senatului

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, ca liderul PNL Crin Antonescu nu a vrut sa fie presedinte al Senatului, decizia ca acesta sa ocupe functia fiind luata la nivelul USL, transmite Mediafax. Domnul Antonescu nu a vrut sa fie presedintele Senatului, a fost o decizie pe care noi am luat-o, la un moment dat, chiar l-am convins, a spus Ponta.

Cristian Preda: Problema actuala a Oltchim nu e Dan Diaconescu, ci Victor Ponta.

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda considera ca problema actuala a combinatului Oltchim nu este Dan Diaconescu, ci premierul Victor Ponta. Problema actuala a Oltchim nu e Dan Diaconescu, ci Victor Ponta. Intr-adevar, daca un saltimbanc e schilodit in arena fiindca nu are plasa de siguranta, de vina nu e el, ci proprietarul circului. Asa si premierul. A schimbat regulile licitatiei de la Oltchim, a patronat o organizare incompetenta, ca si transformarea unui proces serios intr-un show .

Cristian Preda: Victor Ponta nu vrea sau nu poate sa-si exercite functia de premier. USL nu vrea coabitare

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda este de parere ca plecarea lui Victor Ponta de la sedinta CSAT arata ca acesta nu vrea sau nu poate sa coabiteze, lucru de care presedintele Traian Basescu trebuie.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )