Libnet.ro
UNICEF

22:30

VIDEO WTA St. Petersburg: Julia Goerges, eliminata de Vera Zvonareva; Donna Vekic, n sferturi (Lovitura si rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA St. Petersburg: Julia Goerges, eliminata de Vera Zvonareva; Donna Vekic, n sferturi (Lovitura si rezultatele zilei)

Vera Zvonareva 97 WTA), fosta ocupanta a locului 2 mondial in octombrie 2010, a eliminat-o pe Julia Goerges 16 WTA, favorita nr. 5) in optimile turneului WTA de la St. Petersburg dupa un meci de doua ore. Rusoaica a fost condusa cu set si break, insa a revenit spectaculos, s-a impus cu 4-6, 6-4, 6-4, si s-a calificat in sferturile competitiei, faza in care merge si Donna Vekic. continuă pe Hotnews

VIDEO WTA St. Petersburg: Petra Kvitova, n sferturi - Prea puternica pentru Victoria Azarenka

Finalista la Australian Open, Petra Kvitova continua traseul spre apararea trofeului cucerit la editia din 2018 a turneului WTA de la St. Petersburg, jucatoarea din Cehia obtinand calificarea in sferturi dupa o victorie in doua seturi, scor 6-2, 7-63), reusita impotriva Victoriei Azarenka.

VIDEO WTA Sankt Petersburg: Prima victorie dupa patru luni pentru Jelena Ostapenko (6-1, 0-6, 6-0 cu Kristina Mladenovic)

Jelena Ostapenko 22 WTA), campioana la Roland Garros in 2017, a obtinut prima victorie dupa o seceta de patru luni, dupa ce a trecut in primul tur al turneului de la Sankt Petersburg de Kristina Mladenovic 44 WTA), scor 6-1, 0-6, 6-0. Partida dintre cele doua a fost una bizara si a durat o ora si 22 de minute.

VIDEO WTA Sankt Petersburg: Debut cu dreptul pentru Maria Sharapova (6-0, 6-4 cu Daria Gavrilova)

Aflata la prima participare la turneul de la Sankt Petersburg, Maria Sharapova s-a calificat in optimile competitiei dupa ce a invins-o pe compatrioata sa Daria Gavrilova 46 WTA), scor 6-0, 6-4. Misiunea jucatoarei de pe locul 29 WTA nu a fost atat de usoara pe cat o lasa scorul sa se inteleaga. Gavrilova a condus cu 4-2 in setul al doilea, insa Sharapova a revenit spectaculos, a castigat patru game-uri consecutive si a pus capat partidei dupa o ora si 50 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )