Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEOSuedia: A crescut numarul deceselor din cauza atacurilor cu grenade

Hotnews Hotnews,
 VIDEOSuedia: A crescut numarul deceselor din cauza atacurilor cu grenade

O crestere puternica a incidentelor care implica explozii de grenade de mana a devenit emblematica in cazul cresterii ratei criminalitatii violente in orasele suedeze, potrivitBBC. Dispozitivele sunt usor de obtinut. Ele pot fi cumparate pentru doar cateva sute de coroane suedeze aproximativ 20 de lire sterline). in februarie 2017, presedintele american Donald Trump a legat problemele din Suedia de fluxul de migranti. continuă pe Hotnews

Din cauza nerespectarii legii, 1,1 MILIARDE de EURO nu au fost virate la Pilonul II de pensii. Cu cati bani au ramas romanii in conturi dupa 10 ani de contributii (FOTO)

Conducerea Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR) a facut marti o dezvaluire incredibila. Din cauza nerespectarii legii, romanii au acum, dupa 10 ani de Pilon II, sume cu 12,9%.

Contributii de 1,1 miliarde de euro nu au fost virate la Pilonul II de pensii din cauza nerespectarii legii: Dupa 10 ani, romnii au sume cu 12,9% mai mici n conturile personale

Din cauza nerespectarii legii, romanii au acum, dupa 10 ani de Pilon II, sume cu 12,9% mai mici in contul personal decat ar fi avut daca legea ar fi fost respectata, iar impactul la nivelul Pilonul II este de 1,1 miliarde de euro contributii nevirate), arata conducerea APAPR Asociatia care reprezinta administratorii fondurilor de pensii private), intr-o prezentare sustinuta astazi in cadrul unor audieri in Comisia Economica din Senat.

Romanii au cu 1,1 miliarde de euro mai putin la Pilonul II din cauza nerespectarii graficului contributiilor

Nerespectarea graficului de crestere a contributiilor la pensiile administrate privat a dus la o acumulare mai mica cu 12,9% in conturile romanilor, in ultimii zece ani, impactul la nivelul Pilonulului II fiind de 1,1 miliarde de euro, potrivit prezentarii sustinute astazi de Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR) in Comisia economica din Senat, inforemeaza News. ro.

Din cauza menopauzei, nu mai sunt atrasa sexual de sotul meu

Odatacu schimbarea varstei, viata de cuplu poate avea de suferit din foarte multe puncte de vedere. O cititoare the Guardian cere sfatul expertului in relatii al publicatiei in legatua cu viata ei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )