Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viitorul - CFR Cluj 0-2: echipa lui Hagi, fara viitor in Liga I. il da Regele afara pe Arnold?

Adevărul Adevărul,
Viitorul - CFR Cluj 0-2: echipa lui Hagi, fara viitor in Liga I. il da Regele afara pe Arnold?

Dupa patru etape, formatia finantata de fostul capitan al tricolorilor n-are nicio victorie si se afla pe un loc retrogradabil. Nu e o noutate pentru o trupa care, in ultimele doua stagiuni, s-a salvat mereu in extremis. continuă pe Adevărul

Liga I: FC Viitorul - CFR Cluj, scor 0-2

Formatia CFR Cluj a invins, luni seara, in deplasare, cu scorul de 2-0 1-0), echipa FC Viitorul, in ultimul meci al etapei a IV-a a Ligii I. Golurile au fost marcate Deac 43 si Tade 82. FC Viitorul:.

Liga I: U Cluj - FC Brasov 1-1; FC Viitorul - CFR Cluj 0-2/ Rezultate si clasament

Formatia CFR Cluj a invins, luni seara, in deplasare, cu scorul de 2-0 1-0), echipa FC Viitorul, in ultimul meci al etapei a IV-a a Ligii I, potrivit Mediafax. Universitatea Cluj a incheiat la egalitate, scor 1-1 1-0), meciul sustinut, luni, pe teren propriu, in compania formatiei FC Brasov.

CFR Cluj se impune la Chiajna, 2-0 cu Viitorul

Echipa lui Vasile Miriuta s-a impus in deplasarea cu Viitorul, scor 2-0, la capatul unui joc controlat de fosta campioana a Romaniei. Deac, cu o reusita pe final de prima repriza, si Tade, din pasa aceluiasi Deac, si-au pus in mod decisiv amprenta asupra acestui succes al ceferistilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )