Libnet.ro
UNICEF

19:46

Viitura la Constanta. Mai multe persoane, printre care si copii, blocate in masini

Antena3 Antena3,
Viitura la Constanta. Mai multe persoane, printre care si copii, blocate in masini

Mai multe persoane au solicitat interventia pompierilor, luni seara, dupa ce au ramas blocate in autoturisme, pe un drum judetean din Constanta, in urma unei viituri provocate de o ploaie torentiala,. continuă pe Antena3

Politia rusa a arestat mai multe persoane care se pregateau sa comita un atentat la Moscova

Politia rusa a arestat un grup de persoane care se pregateau sa comita un atentat la Moscova, a anuntat duminica seara Comitetul national antiterorist din Rusia, fara sa precizeze motivele pentru care s-a trecut la actiune, relateaza AFP.

Politia rusa a arestat mai multe persoane care se pregateau sa comita un atentat la Moscova

Politia rusa a arestat un grup de persoane care se pregateau sa comita un atentat la Moscova, a anuntat duminica seara Comitetul national antiterorist din Rusia, fara sa precizeze motivele pentru care s-a trecut la actiune, relateaza AFP.

Drumul dintre Navodari si Corbu a devenit impracticabil din cauza unei viituri. Mai multe autoturisme au fost blocate

Mai multe autoturisme au ramas luni seara blocate pe drumul dintre Navodari si Corbu, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Constanta.

Tarile cu cele mai multe insule din lume. Pe primul loc este o tara la care putini s-ar astepta

Tarile cu cele mai multe insule. Expertilor le este foarte greu sa decida care este tara care are cele mai multe insule din lume, competitia fiind foarte stransa. Multe din aceste insule sunt foarte mici si nu apar mentionate in toate numaratorile, de aceea este greu de stabilit un top exact.

Traian Basescu: Nu imi place denumirea PMP, va propun Miscarea Populara. Pot fi mai multe curente politice in aceasta formatiune

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, sambata, la Sinaia, la Colegiul National al Partidului Miscarea Populara PMP), ca nu ii place actuala denumire a formatiunii politice si recomanda schimbarea in Miscarea Populara. in plus, fostul sef de stat a punctat faptul ca partidul din care face parte va accepta mai multe curente politice, fie ele de dreapta, fie mai de stanga.

Gabriela Firea si-a anuntat candidatura. Vrea cat mai multe femei la varful PSD

Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, a spus ca va candida pentru un nou post de vicepresedinte in cadrul partidului. Fosta prezentatoare tv spera ca la urmatorul Birou Permanent National al PSD sa fie reprezentate cat mai multe femei.

Mai multe ONG-uri cer Camerei sa respinga initiativa lui Dragnea privind defaimarea sociala

Mai multe ONG-uri cer Camerei Deputatilor sa respinga proiectul de lege privind defaimarea sociala, initiat de liderul PSD Liviu Dragnea si adoptat pe 7 octombrie de Senat.

Pluto are mai multe in comun cu Pamantul decat s-ar fi asteptat cineva

Spre surprinderea tututor, o misiune NASA intitulata New Horizons ne-a oferit niste informatii surprinzatoare legate de Pluto. Desi ajunsesem sa ne pierdem speranta ca exista o planeta cu conditii atmosferice si elemente naturale similare cu cele de pe Terra, o noua sonda a reusit sa ne uimeasca cu imagini si informatii fascinante de pe Pluto. [] Pluto are mai multe in comun cu Pamantul decat s-ar fi asteptat cineva Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Coalitia romanilor din SUA: Cu o populatie de 16 ori mai mica decat SUA, SRI asculta de 2 ori mai multe telefoane ca FBI

Coalitia romanilor, un ONG care reuneste romani din SUA, compara pe site-ul propriu numarul de mandate de interceptare telefonica pe securitate nationala al SRI fata de cel al FBI. In Romania, cu o populatie de 16 ori mai mica ca Statele Unite, SRI asculta pe securitate nationala de 2 ori mai multe telefoane ca FBI, scrie coalitiaromanilor. org.

Mai multe ONG-uri cer respingerea legii defaimarii sociale, initiata de Dragnea: distruge ideea de protectie efectiva impotriva discriminarii

Proiectul de lege privind defaimarea sociala distruge ideea de protectie efectiva impotriva discriminarii in Romania, chiar daca Liviu Dragnea elimina din text criteriul defaimarii din cauza apartenentei politice. Reactia vine de la 8 ONG-uri, care cer Camerei Deputatilor sa respinga proiectul initiat de liderul PSD Liviu Dragnea si adoptat cu o suprinzatoare rapiditate de Senat. Aceasta este a doua solicitare de respingere a proiectului, dupa ce alte patru organizatii au cerut asta in cursul diminetii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )