Libnet.ro
UNICEF

22:45

Tarile cu cele mai multe insule din lume. Pe primul loc este o tara la care putini s-ar astepta

Adevărul Adevărul,
Tarile cu cele mai multe insule din lume. Pe primul loc este o tara la care putini s-ar astepta

Tarile cu cele mai multe insule. Expertilor le este foarte greu sa decida care este tara care are cele mai multe insule din lume, competitia fiind foarte stransa. Multe din aceste insule sunt foarte mici si nu apar mentionate in toate numaratorile, de aceea este greu de stabilit un top exact. continuă pe Adevărul

Adobe vrea sa ai cele mai frumoase fotografii din vacanta

Adobe a dezvaluit cateva noi produse printre care si un program cu ajutorul caruia pozele tale din vacanta nu vor mai arata niciodata la fel. in timpul unei conferinte organizate de companie, Adobe a prezentat cateva noutati ale companiei care inca sunt in proces de dezvoltare. Cea mai interesanta este instrumentul Monument Mode care iti [] Adobe vrea sa ai cele mai frumoase fotografii din vacanta Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

FOTO. TOPUL Celor mai scumpe motociclete din lume. Pret ridicol pentru un exemplar rar

Colectionarii de motociclete cheltuiesc sume uriase de bani pentru a fi sigura ca in garajul lor au doar raritati, incepand de la cele mai performante modele de ultima generatie pana la biciclete cu motor care au facut istorie.

VIDEO Cum suna si cum accelereaza noua Mazda MX-5, cea mai populara decapotabila din lume, ajunsa la generatia a patra

Mazda MX-5 este cunoscuta ca fiind cea mai bine vanduta decapotabila cu doua locuri din lume, avand o reteta neschimbata din anii 90 si pana in prezent: greutate redusa, motorizari vioaie, suspensii performante si un sistem de directie cu demultiplicare mica ce da agilitate masinii. Mazda MX-5 a ajuns la generatia a patra si mai jos poti vedea cum accelereaza si cum suna versiunea cu motor de baza 1,5 litri, natural aspirat, 130 CP). De asemenea, poti vedea spre comparatie si generatia a doua cu motorizare comparabila, produsa cu 15 ani inainte.

Cele mai ciudate sinucideri din Romania

Cele mai ciudate sinucideri din Romania. Statisticile arata ca, anual, intre 10 si 15 romani din 10. 0000 isi pun capat zilelor. Cele mai multe sinucideri au loc vara si in preajma sarbatorilor. Motivele si modul in care unii aleg sa-si puna capat zilelor sunt diverse. Saracia, deceptiile in dragoste, problemele la serviciu si chiar certurile cu parintii sunt tot atatea cauze care au dus la sinucidere.

The Atlantic: De ce Moldova ar putea sa fie cea mai infricosatoare tara din lume

The Atlantic a publicat, joi, o analiza in care explica de ce Republica Moldova ar putea sa fie cea mai infricosatoare tara din lume in care sa traiesti, din cauza traficului ilegal cu materiale radioactive si a posibilelor legaturi ale contrabandistilor moldoveni cu extremistii Statului Islamic. Hotnews prezinta integral analiza publicatiei The Atlantic:.

Cele mai mari partide din Romania

Cele mai mari partide din Romania. Partidele politice din Romania fac referire frecvent la numarul de membri pe care il au, aspect pe care-l consiera esential in demonstrarea faptului ca au o baza electorala solida.

Cele mai frumoase paduri din Republica Moldova: unde sunt situate si ce privelisti ofera

Republica Moldova se afla printre tarile cu cele mai pitoresti locuri. Padurile, care reprezinta plamanii verzi ai planetei ocupa 12% din teritoriul tarii, suprafata foarte mica in comparatie cu tarile europene.

Frumusetea spectaculoasa a oraselor-curcubeu: cele mai colorate destinatii de calatorie din lume

Frumusetea oraselor pline cu cladiri viu colorate ar putea fi o buna terapie in tratarea depresiei. Din Argentina pana in Singapore, va prezentam cele mai frumoase si colorate destinatii de calatorie.

Sunt cele mai bune prietene din lume, dar nu s-au vazut niciodata dezbracate. Pana cand...

Sunt cele mai bune prietene din lume, dar ceva-ceva lipsea relatiei lor. Un detaliu nesemnificativ, dar atat de ciudat. Nu s-au vazut niciodata dezbracate una pe cealalta. Asa ca cei de la BuzzFeed au avut o.

VIDEO De ce este Biserica San Anton din Madrid cea mai moderna biserica din lume?

In cartierul spaniol Chueca, cunoscut ca fiind centrul comunitatii LGBT din Madrid, se afla cea mai moderna Biserica Catolica din lume. In ciuda faptului ca arata ca orice alta Biserica Catolica traditionala, Biserica San Anton este deschisa non-stop, chiar si pentru cei ce vin insotiti de animalele de companie, are acces gratuit la internet si, printre altele, o aplicatie pentru smartphone, conform bbc. com.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )