Libnet.ro
UNICEF

06:30

Viktor Ianukovici ar putea reveni in Ucraina pe 20 aprilie, de Pasti

B1 B1,
Viktor Ianukovici ar putea reveni in Ucraina pe 20 aprilie, de Pasti

Fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici, destituit in februarie, ar putea sosi in regiunea Donetk, in estul Ucrainei, pe 20 aprilie, cu ocazia sarbatorilor de Pasti, a declarat o sursa din cadrul . continuă pe B1

Surse: Ianukovici ar putea reveni la Donetk de Pasti

Fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici, destituit in februarie, ar putea sosi in regiunea Donetk, in estul Ucrainei, in 20 aprilie, cu ocazia sarbatorilor de Pasti, a declarat o sursa din cadrul Ambasadei Poloniei in Ucraina, citata de agentia rusa Regnum, conform Mediafax.

Jirinovski dixit: Ianukovici va reveni in functia de presedinte al Ucrainei inainte de 1 mai

Fostul presedinte ucrainean, Viktor Ianukovici, va reveni in tara sa natala la data de 1 mai, sustine deputatul rus si liderul Partidului Liberal Democrat din , Vladimir Jirinovski foto), intr-un interviu pentru.

Viktor Ianukovici: Ucraina a intrat in razboi civil

Viktor Ianukovici, presedintele ucrainean inlaturat de la putere, considera ca Ucraina a intrat in razboi civil, au anuntat agentiile de presa din Rusia, citate de Mediafax .

Viktor Ianukovici: Ucraina a intrat in RAZBOI CIVIL

Presedintele ucrainean inlaturat de la putere, Viktor Ianukovici, a apreciat, duminica, faptul ca Ucraina a intrat in razboi civil, au anuntat agentiile de presa din Rusia. O operatiune antiterorista a .

Viktor Ianukovici: Ucraina a intrat in razboi civil

Presedintele ucrainean inlaturat de la putere, Viktor Ianukovici, a apreciat, duminica, faptul ca Ucraina a intrat in razboi civil, au anuntat agentiile de presa din Rusia.

Viktor Ianukovici: Ucraina este in pragul unui razboi civil. Este nevoie de un referendum

Ucraina se afla in pragul unui razboi civil, a declarat, duminica, fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici, intr-un discurs rostit din regiunea Rostov-pe-Don, relateaza Russia Today.

Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 14-20 aprilie

Iata horoscopul saptamanii 14-20 aprilie 2014 prezentat de Astrocafe. ro. Berbec - Intervin influetele unor aspecte tensionate in comunicarea cu partenerii, fie ei de cuplu, fie de afaceri, cu .

VIDEO Situatie tensionata in Ucraina: Separatistii pro-rusi sustin ca militarii ucraineni au schimbat taberele/ Sase vehicule blindate avand steagul Rusiei in fruntea coloanei au intrat in Slaviansk

Situatia din Ucraina este extrem de incordata miercuri, dupa ce ieri a avut loc prima ofensiva a armatei ucrainene impotriva separatistilor pro-rusi din sud-estul tarii. Sase vehicule blindate, avand arborat steagul Rusiei pe vehicululul din fruntea coloanei, au intrat in orasul Slaviansk, estul Ucrainei, potrivit Reuters. De asemenea, cel putin 20 de separatisti au preluat controlul cladirii primariei din Donetsk. 23:30 Fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici ar putea sosi in regiunea Donetk, in estul Ucrainei, pe 20 aprilie, cu ocazia sarbatorilor de Pasti, a declarat o sursa din cadrul Ambasadei Poloniei in Ucraina23. 15 Potrivit contului de Twitter al EuroMaidan, cateva sute de insurgenti au incercat sa ia cu asalt, miercuri seara, o baza militara din Mariupol.

Ucraina, in prag de razboi civil, are nevoie de referendum

Ucraina se afla in pragul unui razboi civil, a declarat ieri presedintele demis Viktor Ianukovici, intr-un discurs rostit in regiunea Rostov-pe-Don, din Rusia, referindu-se la violentele din estul tarii, intre separatisti si fortele de ordine, soldate cu morti si raniti in ambele tabere, transmite Russia Today.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )