Libnet.ro
UNICEF

21:30

Viktor Orban, tot mai aproape de excluderea din grupul popularilor europeni: Tot mai multe voci cer sanctionarea premierului maghiar

B1 B1,
Viktor Orban, tot mai aproape de excluderea din grupul popularilor europeni: Tot mai multe voci cer sanctionarea premierului maghiar

Fidesz, partidul premierului maghiar Viktor Orban, risca sa fie exclus din grupul popularilor europeni PPE), cel mai mare din Parlamentul European, intr-un timp cat mai apropiat. Apelurile de sanctionare a. continuă pe B1

VIDEO ATP Dubai: Roger Federer s-a calificat n semifinale si e tot mai aproape de titlul cu numarul 100 / Victorii si pentru Borna Coric, Stefanos Tsitsipas si Gael Monfils

Roger Federer a avut un meci dificil in fata lui Marton Fucsovics, in sferturile competitiei de la Dubai, insa s-a impus cu 7-66), 6-4 si mai are nevoie de doua victorii in penultimul act il va intalni pe Borna Coric) pentru a castiga al 100-lea titlu din cariera. in semifinale s-au calificat si Stefanos Tsitsipas si Gael Monfils.

Desfiintarea directiilor regionale ale ANAF, tot mai aproape de final

Desfiintarea celor opt directii regionale ale ANAF si reorganizarea in directii judetene mai face un pas inainte, dupa ce comisia de buget a Camerei Deputatilor a dat raport favorabil proiectului de lege in acest sens, proiect initiat de UDMR. Proiectul merge inainte in ciuda protestelor angajatilor si a acuzatiilor de miza politica.

Partidul Popular European se pregateste sa discute excluderea lui Viktor Orban si a partidului sau, Fidesz

Premierul Ungariei, Viktor Orban, si formatiunea conservatoare pe care o conduce, Fidesz, se confrunta cu noi cereri de eliminare din Partidul Popular European, dupa ce Guvernul de la Budapesta a initiat o campanie agresiva anti-UE, care l-a avut cap de afis pe presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, relateaza The Guardian.

Comisia Europeana, hotarata sa intervina impotriva campaniei eurofobe a lui Viktor Orban

Comisia Europeana CE) a hotarat sa se bata punct cu punct impotriva campaniei eurofobe lansate de Ungaria, cu trei luni inaintea alegerilor europene, si a publicat joi un set de argumente, pe retele de socializare, prin care respinge acuzatii ale premierului Viktor Orban, relateaza AFP.

Kelemen Hunor, primit de Viktor Orban in vizita la Budapesta: Ce pregateste minoritatea maghiara din Romania

La putina vreme dupa ce a fost reales in functia de presedinte al UDMR, Kelemen Hunor s-a deplasat la Budapesta pentru consultari cu premierul maghiar Viktor Orban, informeaza Agerpres. in contextul in care .

Tema intunecata din Chrome este mai aproape ca niciodata: cum o poti testa

Google Chrome continua sa fie cel mai popular browser din lume, iar meritul se datoreaza in egala masura celor de la Google si comunitatii creatorilor de extensii. inca de acum cativa.

Proteste tacute ale magistratilor in mai multe orase din tara

Magistratii de la mai multe instante din tara au protestat, vineri, nemultumiti de OUG 7/2018. in Bucuresti, magistratii s-au strans intr-un protest mut pe treptele Palatului de Justitie.

Bietul FUEGO! IRINA LOGHIN nu se mai poate opri din PLANS de cand a aflat.... (FOTO CU ADEVARAT SOCANT)

Irina Loghin si Fuego sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea muzicala. Cei doi artisti au cucerit intreaga tara cu vocile lor. indragita interpreta, Irina Loghin,a povestit cum au descurs.

Acesta a fost cel mai scund roman din istorie. Multi romani veneau la el ca sa inchine

Un calugar pitic care a trait la Manastirea Tismana, din judetul Gorj, este considerat cel mai scund roman din istorie. Gherasim Cornescu a trait intre anii 1815 -1902. Aceasta era numit Calugarul cel.

Acesta a fost cel mai scund roman din istorie. Multi romani veneau la el ca sa se inchine

Un calugar pitic care a trait la Manastirea Tismana, din judetul Gorj, este considerat cel mai scund roman din istorie. Gherasim Cornescu a trait intre anii 1815 -1902. Aceasta era numit Calugarul cel.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )