Libnet.ro
UNICEF

20:30

Violente in fata ambasadei Turciei la Bruxelles. Mai multe persoane au fost injunghiate - FOTO

Antena3 Antena3,
Violente in fata ambasadei Turciei la Bruxelles. Mai multe persoane au fost injunghiate - FOTO

Mai multe persoane au fost ranite in urma unei altercatii intre opozanti si sustinatori ai Administratiei Recep Tayyip Erdogan in fata ambasadei Turciei din Bruxelles, afirma surse din cadrul. continuă pe Antena3

Un german care pretindea ca este avocat si isi deschisese un cabinet in Braila, a fost arestat. El reusise sa insele mai multe persoane

Un cetatean german care pretindea ca este avocat si deschisese in Braila, in mod fictiv, un cabinet de avocatura, a fost arestat, alaturi de un alt german, cei doi fiind acuzati ca, impreuna cu inca o persoana, membra a aceleiasi grupari infractionale, au inselat cu sume importante de bani mai multi cetateni de pe teritoriul Germaniei.

INCIDENTE GRAVE in Belgia: Mai multi raniti in fata consulatului Turciei

'Grave incidente' s-au declansat joi dupa-amiaza in fata consulatului Turciei la Bruxelles intre partizani si opozanti ai presedintelui turc, Erdogan, provocand ranirea a mai multor pe.

Sustinatorii si opozantii lui Erdogan s-au luat la bataie intr-o sectie de votare de la consulat, din Bruxelles

Mai multe persoane au fost ranite joi dupa-amiaza, intr-o incaierare intre opozanti si sustinatori ai presedintelui turc Recep Tayyip Erdogan, potrivit News. ro.

Klaus Iohannis la summit-ul PPE din Malta: Seful statului reafirma faptul ca Romania se impotriveste ideii unei Europe cu mai multe viteze

Presedintele Klaus Iohannis a refirmat, joi, in Malta, la summitul PPE, ca Romania nu sustine ideea unei Europe cu mai multe viteze, motivand ca acest lucru ar adanci diviziunea si neincrederea dintre statele membre, mai ales pe fondul Brexit si a celorlalte crize cu care se confrunta Uniunea Europeana, relateaza News. ro. Iohannis a vorbit in discursul sau despre semnarea Declaratiei de la Roma, privind viitorul UE, reafirmand faptul ca Romania nu sustine o Europa cu mai multe viteze.

FOTO: Mai multe femei, cu esarfe albastre pe cap, s-au adunat pe Podul Westminster, in semn de solidaritate cu victimele atacului terorist din Londra. Participanta: Nu putem combate ura prin ura, ci prin iubire

Mai multe femei s-au adunat, duminica, pe Podul Westminster, in semn de solidaritate cu victimele atacului terorist care a avut loc, miercurea trecuta, la Londra. Ele s-au tinut de mana, timp ce cinci minute, incepand cu momentul in care Big Ben a anuntat ora locala 16. Multe dintre femei au purtat esarfe pe cap si au purtat haine de culoare albastra, pentru a sugera speranta.

Congres PPE: Iohannis a reafirmat ca Romania se impotriveste unei Europe cu mai multe viteze

Presedintele Klaus Iohannis a reafirmat, joi, in Malta, la summitul PPE, ca Romania nu sustine ideea unei Europe cu mai multe viteze, pentru ca asta ar adanci diviziunea si neincrederea dintre statele membre, mai ales pe fondul Brexit si a celorlalte crize cu care se confrunta Uniunea Europeana.

Doua zile de intreceri la Raliul Brasovului. Mai multe drumuri nationale vor fi inchise temporar

Raliul Brasovului se desfasoara in 31 martie si 1 aprilie si aduce la start peste 70 de piloti. in cele doua zile de concurs mai multe drumuri nationale vor fi inchise circulatiei.

Incendiu violent provocat de copii: mai multe gospodarii au fost afectate

Un incendiu violent, provocat de jocul copiilor cu focul a mistuit mai multe anexe ale unor gospodarii din satul Castau.

NEW MONEY: Companiile de tehnologie si externalizare au inchiriat cele mai multe spatii de birouri anul trecut

Mai mult de jumatate 52%) din totalul spatiilor de birouri inchiriate anul trecut au fost tranzactionate de companii din tehnologie ITC) si externalizarea de servicii outsourcing si BPO), care angajeaza masiv in aceasta perioada, anunta firma de consultanta imobiliara ESOP. Se observa o crestere fata de anul trecut, cand 47% din tranzactiile de inchiriere si preinchiriere au implicat astfel de companii.

Traficul rutier va fi inchis pe mai multe drumuri nationale, la sfarsit de saptamana

Traficul pe DN 1E pe tronsoanele Rasnov-Poiana Brasov si Brasov-Poiana Brasov, pe DN 73A intre Rasnov si Predeal si pe DN 1A intre Babarunca si Cheia va fi inchis, vineri si sambata, pe perioada mai multor intervale orare, pentru desfasurarea Raliului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )