Libnet.ro
UNICEF

11:45

Violeta Alexandru: Pensiile vor creste in functie de incasarile la buget Contractele suspendate sunt in descrestere evidenta. Am luat masuri pentru ca persoanele in somaj tehnic sa revina in activitate (VIDEO)

B1 B1,
Violeta Alexandru: Pensiile vor creste in functie de incasarile la buget Contractele suspendate sunt in descrestere evidenta. Am luat masuri pentru ca persoanele in somaj tehnic sa revina in activitate (VIDEO)

Ministrul Muncii a declarat, pentru B1 TV, ca Guvernul PNL are in intentie sa mareasca pensiile, dar procentul va depinde de incasarile la buget. Ministerul de Finante este asteptat sa vina cu o evaluare in. continuă pe B1

Violeta Alexandru, despre romanii care au pensii din strainatate: ii asigur ca nu vor mai astepta cu anii recalcularea

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a dat asigurari romanilor care au iesit la pensie in strainatate ca, in curand, va veni ziua cand nu vor mai astepta cu anii recalcularea pensiilor.

Violeta Alexandru: Suntem pentru cresterea pensiilor, ar trebui sa facem o prioritate din acest lucru prin raport cu alte cheltuieli bugetare

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, spune ca ar fi ideal ca prezentarea situatiei economice si bugetare sa se faca la sfarsitul acestei luni, pentru a se putea anunta cat mai curand procentul cu care va fi majorat punctul de pensie.

Violeta Alexandru isi apara colegii din fotografie: Pe vremea PSD, s-ar fi facut tot posibilul ca lucrurile sa fie musamalizate

Ministrul Muncii Violeta Alexandru sare in apararea celor cinci colegi care apar in fotografie, la o masa pe care se afla bautura, fumand in spatii inchise si nerespectand masurile impuse de starea de alerta.

Ludovic Orban confirma: Pensiile nu vor creste cu 40%, asa cum scrie in lege

Ludovic Orban a recunoscutca nu va respecta legea pensiilor, care prevede o crestere de 40%, de la 1 septembrie, a punctului de pensie.

Ludovic Orban: Vom majora pensiile cat putem suporta din buget. 40% e o tinta de neatins

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul PNL va majora pensiile, dar doar cat va permite bugetul. Precizarea vine in contextul in care, potrivit Legii pensiilor, asa cum a fost ea trecuta prin Parlament de PS.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )