Libnet.ro
UNICEF

11:30

Viorica Dancila anunta ca nu vrea sa plece de la guvernare: Ramanem aici sa ne implinim promisiunile fata de toti cei care si-au pus increderea in noi

B1 B1,
Viorica Dancila anunta ca nu vrea sa plece de la guvernare: Ramanem aici sa ne implinim promisiunile fata de toti cei care si-au pus increderea in noi

Viorica Dancila a participat sambata la Conferinta de alegeri a PSD Hunedoara, context in care a anuntat ca nu renunta la guvernare, in ciuda tuturor piedicilor si blocajelor. Am participat astazi la. continuă pe B1

Viorica Dancila anunta ca exista multi membri ALDE care vor sa stea alaturi de PSD! Lista tradatorilor lui Tariceanu

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, la Deva, ca in teritoriu, dar si la nivel national,exista multi membriALDE care nu au vrut sa isi dea demisia dupa iesirea de la guvernare si.

Viorica Dancila anunta ca Guvernul sesizeaza CCR pentru un un conflict juridic cu Klaus Iohannis: Presedintele nu a fost ales sa blocheze Guvernul fara niciun argument (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat miercuri seara ca Guvernul va sesiza Curtea Constitutionala CCR) pentru a reclama un conflict juridic cu seful statului, in contextul in care presedintele nu a dat inca.

Viorica Dancila, despre guvernarea PSD: Ramanem aici sa ne implinim promisiunile fata de toti cei care si-au pus increderea in noi

Viorica Dancila a participat sambata la Conferinta de alegeri a PSD Hunedoara, prilej cu care a reamintit ca partidul pe care il conduce nu varenunta la guvernare. Am participat astazi la.

Viorica Dancila: L-am sustinut pe Dacian Ciolos pentru functia de comisar. As vrea sa vad aceeasi abordare

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca ar dori ca propunerile din partea Romaniei pentru functia de comisar european sa fie sustinute de toti reprezentantii din Parlamentul European, adaugand in context.

Codrin Stefanescu anunta ca s-a impacat cu Viorica Dancila: PSD e inconjurat de dusmani fara mila si lipsiti de scrupule

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, declara ca a avut, vineri, o intalnire cu presedintele partidului, premierul Viorica Dancila, cazand de acord ca formatiunea este inconjurata de.

VIORICA DANCILA: Plangerea penala impotriva presedintelui este in lucru

Premierul Viorica Dancila a anuntat, joi, ca plangerea penala pe care vrea sa o depuna impotriva presedintelui Klaus Iohannis este in lucru, informeaza News. ro.

RALUCA TURCAN: Viorica Dancila ar trebui sa inceapa campania cu citirea Constitutiei

Deputatul PNL Raluca Turcan afirma ca, daca premierul Viorica Dancila vrea sa faca lucruri bune pentru romani, ar trebui sa trimita Parlamentului proiectele care nu au putut fi adoptate in Guvern, sa anunte ca lunea viitoare merge in Parlament pentru restructurarea Guvernului si sa anunte ca PSD voteaza propunerile PNL de abrogare a recursului compensatoriu si interzicere a liberarii conditionate pentru infractiunile grave.

VIORICA DANCILA: Iohannis uita ca a girat absolut toate guvernele si toti ministrii din ultimii 5 ani

Premierul Viorica Dancila afirma ca presedintele Klaus Iohannis face un abuz de putere si continua sa blocheze activitatea Guvernului. Iohannis uita ca a girat absolut toate guvernele si toti ministrii din ultimii 5 ani, insa in momentul cand nu i-a mai convenit politic, s-a intors de fiecare data impotriva lor si a incercat sa manipuleze o tara intreaga, spune Dancila. Premierul da asigurari ca Guvernul plateste salariile si pensiile. Ce a facut presedintele Romaniei astazi este un act grav de iresponsabilitate si un atentat la linistea si siguranta oamenilor pentru ziua de maine. Sa ii fie clar si domnului Klaus Iohannis: Guvernul pe care il conduc plateste astazi pensiile si salariile si le va plati si de acum inainte, sustine Dancila.

VIORICA DANCILA: Singura preocupare a candidatului Iohannis este sa critice Guvernul

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi ca presedintele Klaus Iohannis are o obsesie a blocajelor.

Premierul Viorica Dancila, anunt de ultima ora

Premierul Viorica Dancila va face in aceasta seara, la ora 20. 30, o declaratie de presa. Viorica Dancila va fi in direct la Antena 3. Puteti urmari Antena 3 si LIVE pe ANTENA3.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2562 seconds )