Libnet.ro
UNICEF

13:00

Codrin Stefanescu anunta ca s-a impacat cu Viorica Dancila: PSD e inconjurat de dusmani fara mila si lipsiti de scrupule

Antena3 Antena3,
Codrin Stefanescu anunta ca s-a impacat cu Viorica Dancila: PSD e inconjurat de dusmani fara mila si lipsiti de scrupule

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, declara ca a avut, vineri, o intalnire cu presedintele partidului, premierul Viorica Dancila, cazand de acord ca formatiunea este inconjurata de. continuă pe Antena3

Codrin Stefanescu se impaca cu Viorica Dancila: Am inteles amandoi ca suntem inconjurati de dusmani fara mila

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu a anuntat ca a avut o intrevedere, vineri, cu Viorica Dancila. Social-democratul a precizat ca cea mai importanta concluzie care s-a desprins dupa intalnire a fost ca trebuie sa ne unim fortele. Acum la greu.

impacarea anului in politica. Codrin Stefanescu, dupa o discutie intre patru ochi cu Viorica Dancila: Trebuie sa ne unim cu totii fortele

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, a anuntat, vineri, intr-o postare pe Facebook, ca a avut o discutie intre patru ochi cu Viorica Dancila si ca au decis ca trebuie sa isi uneasca fo.

Viorica Dancila, reactie dupa refuzul lui Iohannis de a accepta ministrii PSD:Un atentat la linistea si siguranta oamenilor pentru ziua de maine

Premierul Viorica Dancila a reactionat joi seara printr-un mesaj pe Facebook prin care a criticat dur refuzul presedintelui Iohannis de a numi noii ministrii in Guvernul PSD. Premierul a spus ca presedintele a transformat Palatul Cotroceni intr-un sediu de campanie.

Viorica Dancila, replica dura dupa ce Iohannis a respins ministrii interimari ai PSD

Premierul Viorica Dancila i-a dat joi seara replica presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului a anuntat ca respinge categoric propunerile de ministri interimari. Din nefericire, Palatul Cotroceni.

Viorica Dancila anunta ca Guvernul sesizeaza CCR pentru un un conflict juridic cu Klaus Iohannis: Presedintele nu a fost ales sa blocheze Guvernul fara niciun argument (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat miercuri seara ca Guvernul va sesiza Curtea Constitutionala CCR) pentru a reclama un conflict juridic cu seful statului, in contextul in care presedintele nu a dat inca.

Viorica Dancila insista cu plangerea penala impotriva lui Victor Ponta: Atacul la prim-ministru este un atac la siguranta nationala

Premierul Viorica Dancila a reiterat joi, la Mioveni, ca va depune plangere penala impotriva lui Victor Ponta dupa afirmatia acestuia o sa chem mascatii sa o scoatem din Guvern, liderul PSD adaugand ca.

Viorica Dancila: O sa depunplangere penalaimpotriva domnului Ponta

Premierul Viorica Dancila a reiterat joi, la Mioveni, ca va depune plangere penala impotriva lui Victor Ponta dupa afirmatia acestuia o sa chem mascatii sa o scoatem din Guvern, liderul PSD adaugand c?.

RALUCA TURCAN: Viorica Dancila ar trebui sa inceapa campania cu citirea Constitutiei

Deputatul PNL Raluca Turcan afirma ca, daca premierul Viorica Dancila vrea sa faca lucruri bune pentru romani, ar trebui sa trimita Parlamentului proiectele care nu au putut fi adoptate in Guvern, sa anunte ca lunea viitoare merge in Parlament pentru restructurarea Guvernului si sa anunte ca PSD voteaza propunerile PNL de abrogare a recursului compensatoriu si interzicere a liberarii conditionate pentru infractiunile grave.

Viorica Dancila: Opozitia este preocupata zilele aceastea de aruncare a tarii intr-o zona de dezechilibru. isi negociaza voturi si se cearta pe motiuni (VIDEO)

Liderul PSD, Viorica Dancila, a lansat un atac la adresa celor din Opozitie, intr-o declaratie de presa sustinuta miercuri seara, la sediul partidului. Referindu-se la pregatirea motiunii de cenzura,.

intelegeri ascunse in Parlament. De unde ar putea sa vina colacul de salvare pentru Viorica Dancila

Liderul PSD, Viorica Dancila, incearca sa stranga voturile necesare in Parlament pentru restructurarea Guvernului. Colacul de salvare ar putea veni chiar de la UDMR si de la celelalte minoritati, cu care.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )