Libnet.ro
UNICEF

11:45

Viorica Dancila si Ministerul de Interne, dati in judecata de un fost secretar de stat din MAI: Adrian Petcu contesta in instanta eliberarea sa din functie

B1 B1,
Viorica Dancila si Ministerul de Interne, dati in judecata de un fost secretar de stat din MAI: Adrian Petcu contesta in instanta eliberarea sa din functie

Adrian Petcu, recent schimbat din postul de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne, contesta in instanta decizia de eliberare din functie. Petcu, cunoscut drept un apropiat al fostului ministru. continuă pe B1

VIORICA DANCILA: Alegerile europarlamentare nu au fost castigate de PNL sau USR, ci pierdute de PSD

Alegerile europarlamentare nu au fost castigate de PNL sau USR, ci au fost pierdute de PSD si trebuie pornit de la aceasta realitate, a declarat vineri seara, la Constanta, presedintele social-democratilor, Viorica Dancila.

Viorica Dancila: Alegerile europarlamentare nu au fost castigate de PNL sau USR

Alegerile europarlamentare nu au fost castigate de PNL sau USR, ci au fost pierdute de PSD si trebuie pornit de la aceasta realitate, a declarat vineri seara, la Constanta, presedintele social-democratilor,.

VIORICA DANCILA: il vom actiona in judecata pe presedintele Iohannis

Comitetul Executiv National al PSD a decis, sambata, la Mamaia, sa il actioneze in instanta pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca a afirmat ca Guvernul este corupt, a anuntat presedintele social-democratilor, Viorica Dancila.

Viorica Dancila: il vom actiona in judecata pe Klaus Iohannis pentru afirmatia ca este corupt Guvernul. Este usor de lipit etichete, dar trebuie sa aiba fundament (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, sambata, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca partidul pe care il conduce il va da in judecata pe presedintele Klaus Iohannis, pentru ca acesta a.

Viorica Dancila: il vom actiona in judecata pe presedinte. Nu am avut niciodata probleme de coruptie, dimpotriva

Presedintele PSD Viorica Dancila a declarat la finalul sedintei Comitetului Executiv CEx) a partidului de la Mamaia ca urmeaza sa-l actioneze in judecata pe presedintele Klaus Iohannis pentru acuzatiile la adresa Guvernului si a reafirmat ca nu a primit decizia de rechemare a lui George Maior, ci doar o informare.

VIDEO Viorica Dancila, dupa ce a anuntat ca il da in judecata pe Iohannis: Nu am avut niciodata probleme de coruptie

Viorica Dancila a declarat, sambata, dupa CEx, ca va depune plangere penala pe numele presedintelui Klaus Iohannis, ca urmare a afirmatiilor acestuia cu privire la faptul ca Guvernul este corupt. Presedintele PSD nu a putut spune care este infractiunea de care s-ar face vinovat presedintele, dar a subliniat ca guvernul nu a avut niciodata probleme de coruptie.

VIORICA DANCILA: Alegerile nu au fost castigate de PNL sau USR, ci pierdute de PSD

Alegerile europarlamentare nu au fost castigate de PNL sau USR, ci au fost pierdute de PSD si trebuie pornit de la aceasta realitate, a declarat vineri seara, la Constanta, presedintele social-democratilor, Viorica Dancila.

VIORICA DANCILA: Parlamentul trebuie sa adopte un proiect pentru a opri calomnia si defaimarea

Viorica Dancila a fost huiduita, duminica, de cativa protestatari, la sosirea la Centrul Expozitional Constanta, unde se intalneste cu Organizatia de pensionari a PSD, informeaza news. ro.

Viorica Dancila, despre propunerea lui Melescanu la sefia Senatului: Locul este al ALDE si am vrut sa aratam ca suntem corecti pana la captat

Viorica Dancila a spus ca decizia ca PSD sa-l sustina pe Teodor Melescanu la conducerea Senatului a fost luata prin vot. Locul pentru functia de presedinte al Senatului a fost al ALDE si noi am.

Viorica Dancila, noi detalii despre rechemarea lui Maior in tara: Am primit o informare, nu a fost nicio decizie

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, la Mamaia, ca nu a primit nicio decizie privind rechemarea in tara a ambasadorului Romaniei in SUA, George Maior, ci doar o informare in acest sens, pe care nu a .

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )