Libnet.ro
UNICEF

09:30

Viorica Dancila a numit agent guvernamental pentru Curtea de Justitie a UE un craiovean respins n cadrul unui concurs de admitere n corpul diplomatic

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila a numit agent guvernamental pentru Curtea de Justitie a UE un craiovean respins n cadrul unui concurs de admitere n corpul diplomatic

Romania va fi reprezentata de acum inainte, la Curtea de Justitie a Uniunii Europene, de un nou agent guvernamental, potrivit unor decizii semnate de premierul Viorica Dancila si publicate miercuri in Monitorul Oficial. Dancila a semnat o decizie de eliberare din functie a lui Razvan-Horatiu Radu, cel care a fost pana acum agent guvernamental, fiind numit in locul sau Costin-Radu Cantar. Acesta va avea rang de subsecretar de stat in cadrul Ministerului Afacerilor Externe. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis o invita pe Viorica Dancila la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis o invita pe Viorica Dancila la Palatul Cotroceni pentru consultari. Invitatie adresata de catre Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, Prim-ministrului Romaniei,.

Viorica Dancila raspunde la convocarea facuta de Klaus Iohannis. Premierul, fata in fata cu presedintele, la Cotroceni

Premierul Viorica Dancila a confirmat, luni, pentru Mediafax ca va onora invitatia presedintelui Klaus Iohannis de a discuta probleme de politica externa, marti, la Palatul Cotroceni. Este vorba despre.

Viorica Dancila a anuntat ca Guvernul adopta astazi o Ordonanta de Urgenta privind salarizarea din sanatate

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca, in sedinta de miercuri, Guvernul va adopta o Ordonanta de Urgenta pentru a rezolva problemele aparute in salarizarea angajatilor din sanatate, dar si a celor din educatie.

Premierul Viorica Dancila: Presedintele Klaus Iohannis NU mi-a mai cerut DEMISIA

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, ca presedintele Klaus Iohannis nu i-a cerut demisia la intrevederea de marti de la Palatul Cotroceni. Dupa ce un jurnalist a intrebat-o pe Viorica Dancila cum.

intalnire Klaus Iohannis - Viorica Dancila

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, marti, cu premierul Viorica Dancila, pentru a discuta pe marginea mutarii ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. La discutii va participa si ministrul de Externe, Teodor Melescanu.

Ora 11.00. Klaus Iohannis, fata in fata cu Viorica Dancila, dupa ce i-a cerut de doua ori demisia

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, marti, cu premierul Viorica Dancila, pentru a discuta pe marginea mutarii ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. La discutii participa si ministrul de Externe, Teodor Melescanu. intalnirea este programata de la ora 11.

Premierul Viorica Dancila va merge marti la Cotroceni. Ce mesaj i-a transmis presedintelui Iohannis

Premierul Viorica Dancila va da curs invitatiei presedintelui Klaus Iohannis de a avea marti, la Palatul Cotroceni, consultari pe teme de politica externa, au confirmat pentru Agerpres surse.

Viorica Dancila a vorbit romgleza cu Papa Francisc: Sfintia voastra, I am very glad for this opportunity. Guvernul a publicat imagini video fara sonor VIDEO

Potrivit unor imagini video publicate de site-ul Romereports. com, premierul Viorica Dancila l-a salutat pe Papa Francisc intr-o combinatie de romana si engleza, spunandu-i: Sfintia Voastra, I am very glad for this opportunity sunt foarte bucuroasa pentru aceasta oportunitate). in engleza, formula de adresare este Your Holiness Sfintia Voastra). Guvernul roman a publicat pe site imagini fara sonor de la intalnirea premierului cu Papa.

Viorica Dancila a avut o convorbire cu episcopul Episcopiei Ortodoxe Romane a Italiei

Premierul Viorica Dancila, aflata in vizita la Sfantul Scaun, a avut o convorbire telefonica cu Preasfintitul Siluan, Episcop al Episcopiei Ortodoxe Romane a Italiei, aflat in vizita la Paris pentru a.

Moment JENANT la Parlament! Liviu Dragnea NU a lasat-o pe Viorica Dancila sa vorbeasca cu jurnalistii: Are treaba, trebuie sa plece sa pregateasca sedinta de Guvern (VIDEO)

Moment jenant, miercuri, la Parlament! Liviu Dragnea nu a lasat-o pe Viorica Dancila sa le raspunda jurnalistilor la intrebari, spunand ca premierul nu trebuie sa faca astfel de declaratii si ca trebuie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )