Libnet.ro
UNICEF

21:15

Viorica Dancila il provoaca pe Iohannis: inca il mai astept sa dea un raspuns pe aceasta confruntare unu la unu

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila il provoaca pe Iohannis: inca il mai astept sa dea un raspuns pe aceasta confruntare unu la unu

Presedintele Partidului Social Democrat PSD) si candidatul acestei formatiuni politice la prezidentiale, Viorica Dancila, a anuntat, luni seara, ca isi doreste o dezbatere unu la unu cu seful statului,. continuă pe Antena3

Viorica Dancila il provoaca pe Klaus Iohannis la o dezbatere prezidentiala unu la unu: inca il mai astept Sefa PSD, increzatoare ca va ajunge alaturi de seful statului in turul 2 al alegerilor

Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale din noiembrie, a reiterat, luni seara, ca isi doreste o dezbatere unu la unu cu presedintele in functie, Klaus Iohannis, care este propus de PNL.

Iohannis si Viorica Dancila, fata in fata, la ceremoniile organizate cu ocazia Zilei Armatei

Presedintele Klaus Iohannis si Viorica Dancila s-au intalnit vineri la Carei, la ceremoniile organizate cu ocazia Zilei Armatei. A fost prima lor intalnire fata in fata, pe care au avut-o in aceasta campanie electorala. La ceremonie au mai participat ministrul demis al Apararii, Gabriel Les, seful statului major, secretarul general al PSD, Mihai Fifor, dar si alti demnitari.

Viorica Dancila: Prima oara cand trebuie sa-i dau dreptate lui Klaus Iohannis. Suntem tristi si dezamagiti

Liderul PSD Viorica Dancila a declarat, sambata, ca ii da dreptate presedintelui Klaus Iohannis, care a afirmat ca oficialii social-democrati si membrii guvernului demis nu s-au bucurat de Ziua.

Viorica Dancila, dupa TREI GUVERNE PSD si circa 80 DE MINISTRI schimbati: Executivul Orban denota improvizatie, iar numarul MIC AL FEMEILOR, lipsa de preocupare pentru egalitatea de gen (VIDEO)

Premierul demis Viorica Dancila s-a aratat, luni, in sedinta de guvern, preocupata de numarul mic de femei propuse in guvernul Orban. Dancila a mai declarat lista ministrilor lui ldierului PNL denota i.

VIORICA DANCILA: Au fost facuti pasi importanti domeniul infrastructurii

Prim-ministrul demis Viorica Dancila a afirmat astazi, in timpul unei vizite pe santierul soselei de centura a municipiului Bacau, ca mai sunt multe lucruri de realizat in domeniul infrastructurii, dar in ultimii doi ani au fost facuti pasi importanti in acest domeniu.

VIORICA DANCILA: Armata a contribuit in mod decisiv la apararea fiintei nationale

Armata Romaniei a contribuit in mod decisiv la apararea fiintei nationale in cele mai grele momente ale istoriei noastre si continua sa fie in prima linie si in zilele noastre, a declarat prim-ministrul demis Viorica Dancila.

Viorica Dancila surprinde din nou. Cum a fost vazut premierul demis duminica: Si-a facut cruce si a...

Viorica Dancila s-a inchinat la moaste si s-a rugat la Sfantul Dumitru duminica dimineata. Si nu e singura. Premierul desemnat, Ludovic Orban a fost si el acolo. Mai multi dintre candidati au fost in ultima.

Cum a aparut Viorica Dancila in mijlocul oamenilor, la Festivalul Traditiilor. Premierul demis si-a schimbat total stilul vestimentar

Campania a adus-o pe Viorica Dancila in Ferentari, la Festivalul Traditiilor de Sfantul Dumitru Basarabov. Premierul demis si-a schimbat total stilul vestimentar. Cum s-a prezentat in mijlocul oamenilor? Cum a aparut Viorica Dancila in mijlocul oamenilor, la Festivalul Traditiilor, desfasurat in Ferentari Vantul a adus-o pe Viorica Dancila, duminica, 27 octombrie, in cartierul bucurestean Ferentari, .

Viorica Dancila a inaugurat centura Bacaului pe bicicleta. Ce s-a intamplat cand a inceput sa pedaleze

Viorica Dancila a participat la inaugurarea centurii Bacau, primii kilometri de autostrada din Modolva. Ce s-a intamplat cand a inceput sa pedaleze? Premierul demis Viorica Dancila a inaugurat centura Bacaului pe bicicleta Viorica Dancila, in plina campanie electorala, a acceptat sa se plimbe si cu bicicleta, pe centura. Premierul demis a participat, sambata, la inaugurarea .

VIDEO Viorica Dancila, cu bicicleta pe centura Bacaului - UPDATE

Premierul demis Viorica Dancila s-a plimbat cu bicicleta pe centura orasului Bacau, sambata, flancata de secretarul general al PSD, Mihai Fifor, si de liderul PSD Bacau, Dragos Benea, in spatele carora s-au aliniat, tot pe biciclete, mai multi pesedisti.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )