Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila solicita amanarea congresului PSD

România Liberă România Liberă,
Viorica Dancila solicita amanarea congresului PSD

Viorica Dancila le-a transmis o scrisoare liderilor filialelor PSD pentru a le propune sa amane Cong. continuă pe România Liberă

Viorica Dancila cere amanarea congresului PSD de pe 3 august

Presedintele PSD, Viorica Dancila, le cere colegilor amanarea congresului PSD ce urma sa aiba loc sambata viitoare in urma tragediei de la Caracal, informeaza Antena 3. Dragi colegi, in aceste zile, un .

Viorica Dancila, miscare strategica in PSD. Ce functie a primit fiul lui Adrian Nastase

Viorica Dancila a facut o miscare strategica in PSD. Ce functie a primit fiul cel mic al lui Adrian Nastase? Decizia premierului a fost publicata joi seara in Monitorul Oficial. Viorica Dancila, miscare strategica in PSD in luna ianuarie a lui 2018, cand Dancila a fost desemnata premier, Mihnea Daniel Nastase, fiul cel mic al .

Viorica Dancila recunoaste ca este sub scorul PSD: Nu sunt o locomotiva. Klaus Iohannis spune pas cu pas. Noi spunem tur cu tur

Viorica Dancila a declarat miercuri seara ca strategia PSD este sa ajunga in turul al doilea al alegerilor prezidentiale si apoi sa castige scrutinul. in acest context, sefa PSD a facut referire la.

Dancila le-a trimis liderilor PSD o scrisoare in care cere amanarea Congresului programat sambata viitoare: in aceste zile, politica nu-si are locul

Viorica Dancila le-a transmis o scrisoare liderilor filialelor PSD pentru a le propune sa amane Congresul din 3 august, in contextul crimei de la Caracal. Premierul le transmite acestora ca toti vinovatii in gestionarea cazului din Olt trebuie sa plateasca, potrivit scrisorii obtinute de Mediafax. 31 PSD a decis sa anuleze Biroul Permanent National si Comitetul Executiv ce erau programate luni.

Viorica Dancila, prima reactie dupa tragedia de la Caracal: Este un apel ferm catre toate institutiile

Premierul Romaniei Viorica Dancila a avut prima reactie in urma tragediei de la Caracal. Aceasta a cerut sa fie demarata o ancheta completa si solicita ajutorul Presedintelui Romaniei pentru o analiza riguroasa. Viorica Dancila, despre crima din Caracal: O drama cumplita, o tragedie care ne-a inghetat inimile Cazul de la Caracal, care a ingrozit .

PSD Olt a anuntat ca va face campanie pentru Viorica Dancila in cursa pentru prezidentiale

Presedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat, joi, ca organizatia judeteana de partid o va sustine pe Viorica Dancila in campania pentru alegerile prezidentiale si vor fi facute sondaje de.

VIORICA DANCILA: Faptul ca eu candidez inseamna ca imi asum conducerea partidului catre o victorie

Premierul Viorica Dancila, liderul social-democratilor, s-a aratat increzatoare in sansele partidului de a castiga alegerile prezidentiale, subliniind ca prin candidatura sa si-a asumat sa conduca PSD catre o victorie.

Viorica Dancila, in vizita de lucru la Vaslui. Cum a explicat Dumitru Buzatu faptul ca l-a sustinut pe Liviu Plesoianu la prezidentiale

Viorica Dancila a efectuat vineri, 26 iulie, o vizita in Vaslui alaturi de Eugen Teodorovici si Mihai Fifor, unde s-au intalnit cu liderii locali ai PSD. Vizita premierului a avut caracter exclusiv politic.

Viorica Dancila: Eugen Teodorovici ar fi potrivit pentru functia de prim-ministru

Prim-ministrul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a declarat ca in perioada urmatoare este posibil .

Viorica Dancila, despre 10 august: Cand se forteaza intrarea in Guvern, asta seamana cu lovitura de stat

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a precizat, referindu-se la evenimentele din 10 august, ca incercarea de a intra prin violenta in cladirea Guvernului reprezinta un lucru de neacceptat si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )