Libnet.ro
UNICEF

21:15

VIORICA DANCILA: Faptul ca eu candidez inseamna ca imi asum conducerea partidului catre o victorie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Faptul ca eu candidez inseamna ca imi asum conducerea partidului catre o victorie

Premierul Viorica Dancila, liderul social-democratilor, s-a aratat increzatoare in sansele partidului de a castiga alegerile prezidentiale, subliniind ca prin candidatura sa si-a asumat sa conduca PSD catre o victorie. continuă pe Ziarul Bursa

Digi 24: Cum s-a plans Viorica Dancila in CEX ca a fost prizoniera lui Dragnea. imi ranesti un sentiment

Liderii PSD se afla, marti, in sedinta CEX care trebuie sa valideze candidatul partidului la alegerile prezidentiale. Viorica Dancila este deja propunerea votata in sedinta BPN al partidului, cu doar doua voturi impotriva. Gabriela Firea a renuntat la candidatura.

Viorica Dancila anunta ca l-a numit pe Vasile Ciurchea la CNAS: E un profesionist, e foarte bine pregatit. Nu exista nicio acuzatie la adresa sa

Premierul Viorica Dancila a anuntat marti ca l-a numit pe Vasile Ciurchea la conducerea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, chiar daca decizia de numire nu a aparut inca in Monitorul Oficial. Dancila a fost iritata de intrebarile presei privind numirea lui Ciurchea in contextul in care acesta este anchetat de DNA intr-un dosar ce vizeaza contractele privind sistemul informatic, cu prejudiciu de peste 16 milioane de euro. Dancila spune ca nu exista nicio acuzatie la adresa lui Ciurchea atata timp cat nu exista o hotarare judecatoreasca, ci doar o ancheta. Surse: Vasile Ciurchea, anchetat de DNA intr-un dosar ce vizeaza contractele privind sistemul informatic, cu prejudiciu de 16 milioane de euro, propus de Sorina Pintea la sefia CNAS.

CEx a decis: Viorica Dancila este candidatul PSD la prezidentiale

30 - Viorica Dancila castiga prima lupta pentru prezidentiale. BPN al PSD o sustine pe Dancila pentru Cotroceni. Urmeaza votul din CEX. Stirea initiala: Conducerea PSD se reuneste.

Viorica Dancila castiga prima lupta pentru prezidentiale. BPN al PSD o sustine pentru Cotroceni

30 - Viorica Dancila castiga prima lupta pentru prezidentiale. BPN al PSD o sustine pe Dancila pentru Cotroceni. Urmeaza votul din CEX. Stirea initiala: Conducerea PSD se reuneste.

Klaus Iohannis a acceptat ministrii propusi de Viorica Dancila. Cine sunt acestia

Presedintele Romaniei a semnat, in cursul zilei de miercuri, 24 iulie 2019, numeroase decrete. Printre altele, Klaus Iohannis a acceptat si ministrii propusi de Viorica Dancila. Iohannis a acceptat ministrii propusi de Viorica Dancila Presedintele Romaniei a semnat azi, 24 iulie, decretele prin care a numit ministrii propusi de premierul tarii in cadrul ministerelor de .

Cine este Viorica Dancila si ce traseu politic a avut. in 2009, a fost batuta in plina strada

Vasilica-Viorica Dancila, 55 de ani, vine din Rosiorii de Vede si fost desemnata premier in luna ianuarie a anului 2018. in noiembrie 2019 va candida pentru functia de presedinte al Romaniei. Iata parcursul sau si detalii despre episodul din 2009 in care a fost batuta in plina strada. Cine este Viorica Dancila si ce traseu .

Oficial. Viorica Dancila este candidatul PSD in cursa pentru Cotroceni: Este un vot care ma onoreaza. Am incredere in mine si in colegii mei Ea a anuntat sanctiuni pentru social-democratii care critica partidul sau pe ea in public

Premierul Viorica Dancila a fost validata, marti, si de Comitetul Executiv al PSD candidat al partidului la alegerile prezidentiale din toamna, dupa ce obtinuse un prim vot in Biroul Permanent National. Decizia finala de validare a candidatului va fi luata la congresul PSD din 3 august. Viorica Dancila a spus, la finalul sedintelor partidului, ca ea crede ca are sanse in fata lui Klaus Iohannis, ca are incredere in ea si in colegii sai si ca cetatenii pot avea incredere ca este timpul unui presedinte al Romaniei femeie. De asemenea, Viorica Dancila a anuntat ca social-democratii care vor critica in spatiul public partidul sau pe ea, in calitate de candidat PSD la prezidentiale, vor fi sanctionati, sustinand ca orice pas gresit va fi decontat de partid.

Denise Rifai de la Realitatea TV o ironizeaza pe Viorica Dancila. Cum a aparut in direct

Moderatoarea emisiunii Legile puterii a ironizat-o pe Viorica Dancila. Denise Rifai a trecut si la fapte! Aceasta si-a accesorizat esarfa de pe cap cu o brosa. Denise Rifai, ironii in direct la adresa Vioricai Dancila Denise Rifai, moderatoarea de la emisiunea Legile Puterii, de la Realitatea TV, a ironizat-o in direct pe Viorica Dancila. Aparitia .

Viorica Dancila, atac la adresa Gabrielei Firea. Atunci cand iti ataci colegii, o faci doar pentru imagine

Dancila iese si ea la atac! Premierul Romaniei a facut si el declaratii, ca urmare a vorbelor Gabrielei Firea. Primarul Capitalei si-a anuntat candidatura la prezidentiale, afirmatie care a venit la pachet cu atacuri pentru Dragnea si Dancila. Dancila iese la atac, dupa afirmatiile Gabrielei Firea Viorica Dancila o ataca pe Gabriela Firea, dupa declaratiile .

VIORICA DANCILA: Trei membri ai Guvernului isi preiau portofoliile

Premierul Viorica Dancila i-a asigurat, astazi, pe noii ministri Ramona Manescu, Nicolae Moga si Mihai Fifor de sustinere pentru punerea in aplicare a proiectelor guvernamentale.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )