Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIRAL: Fast and Furios 7 in realitate pe Autoban, urmarire intre doua masini cu 350 km/h

România Liberă România Liberă,
VIRAL: Fast and Furios 7 in realitate pe Autoban, urmarire intre doua masini cu 350 km/h

Recent, un conducator auto, a surprins pe Autoban in dreptul localitatii Munchen un autoturism marca Koenigsegg Agera R. Soferul care a realizat filmarea conducea o masina Porsche Spyder Sport 918 si a plecat in urmarirea celuilalt. La un moment dat ambele masini rulau pe carosabil cu peste 350 de km/h. continuă pe România Liberă

Fast and Furious 7, lider in box office cu incasari de peste 60 mil. dolari

Filmul Furios si iute 7/ Fast and Furious 7, al saptelea lungmetraj din aceasta franciza de actiune si ultima pelicula a regretatului actor Paul Walker, s-a mentinut, pentru al doilea weekend consecutiv, pe primul loc in box office-ul.

Un Lamborghini si un s-au ciocnit la Beijing inainte de premiera filmului Fast and Furious 7 (VIDEO)

Chiar inainte de lansare in cinematografe a filmului Fast and Furious 7, un Lamborghini si un , in valoare de peste 1 milion de euro, s-au ciocnit la Beijing dupa ce au participat la o cursa ilegala.

Un Lamborghini si un facute zob la Beijing inainte de premiera filmului Fast and Furious 7

Un Lamborghini si un s-au ciocnit la Beijing dupa ce au participat la o cursa ilegala de masini impreuna cu alti bolizi intr-un tunel, inainte de lansarea in cinematografe a ultimei parti a filmului Fast and Furious, suscitand o ampla controversa privind proprietarii acestor masini de lux din China, relateaza Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )