Libnet.ro
UNICEF

13 Mai.

Viralul zilei: Doua femei s-au batut ca in filme pentru reducerile de Black Friday! Imagini SOCANTE (VIDEO)

B1 B1,
Viralul zilei: Doua femei s-au batut ca in filme pentru reducerile de Black Friday! Imagini SOCANTE (VIDEO)

O inregistrare video cu doua femei care se bat intr-un magazin, in vazul tuturor clientilor, face inconjurul internetului. Incidentul a avut loc in contextul in care magazinele din toata lumea au fost luate cu. continuă pe B1

Incident violent langa Bucuresti! Doua femei au fost injunghiate. Agresorul, impuscat de politisti - VIDEO

Doua femei au fost injunghiate mortal de un barbat, duminica seara, inlocalitatea Buftea din judetul Ilfov. Din primele informatii, ar fi vorba despre sotia si fiica agresorului. in momentul.

Incident violent langa Bucuresti! Doua femei au fost injunghiate mortal. Agresorul, impuscat de politisti - VIDEO

Doua femei au fost injunghiate mortal de un barbat, duminica seara, inlocalitatea Buftea din judetul Ilfov. Cele doua victime erau iubita si soacra agresorului de origine irakiana. Motivul.

Si-a obligat fiul de 11 ani sa se uite la filme pentru adulti si sa faca amor cu mama lui vitrega. Motivul pentru care tatal a apelat la aceste trucuri este de-a dreptul halucinant

Si-a obligat fiul de 11 ani sa se uite la filme pentru adulti si sa faca amor cu mama lui vitrega. Iar motivul este de-a dreptul halucinant, La 36 de ani, Daniel Dowling a avut curajul sa povesteasca drama.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 27 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 27 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Scorpion - Suferintele din iubire te privesc si pe tine si pe partener, pentru ca azi nu prea stiti sa va purtati unul cu altul.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 27 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Rac

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 27 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Rac - Te afli in compania unei persoane de a carei moralitate te cam indoiesti, de aceea preferi sa pastrezi discretia in preajma ei.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 27 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Taur

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 27 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Taur - Te simti ciudat intr-un anturaj in care, altadata, erai ca acasa, dar de data aceasta te incearca o emotie greu de controlat.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 26 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 26 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Pesti Banii vin, dar se si duc intr-o clipa, pentru ca mergi pe un teren destul de superficial in privinta finantelor familiei.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 26 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 26 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Varsator - Ai tendinta de a-ti lua pe umeri toate grijile universului, poveri care nu-ti apartin. HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 26 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 26 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 26 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Sagetator - Pentru a ajunge la roadele pe care le visezi ti se cere o investitie masiva de energie, de ambitie, de rabdare.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 26 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 26 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Scorpion - Ai tendinta de a fugi de lume, de a te retrage in carapacea ta pentru a-ti linge ranile, pentru a plange in taina, pentru a te gandi numai la dor.

ştiri de la B1

actualitate, 13 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )