Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vizita a premierului in SUA: Mai multe intrevederi si semnarea unui acord de imprumut

România Liberă România Liberă,
Vizita a premierului in SUA: Mai multe intrevederi si semnarea unui acord de imprumut

Premierul Viorica Dancila incepe luni o vizita de lucru in Statele Unite ale Americii. continuă pe România Liberă

Premierul Viorica Dancila, in vizita in SUA. Mai multe intrevederi si semnarea unui acord de imprumut, pe agenda primei zile

Premierul Viorica Dancila incepe luni o vizita de lucru in Statele Unite ale Americii. Agenda primei zile a vizitei cuprinde o serie de intalniri cu autoritati locale, cu membri ai conducerii Bancii.

Senator liberal: Vizita in SUA a Vioricai Dancila este una privata, orice cheltuiala de la buget inseamna deturnare de fonduri

Senatorul PNL Florin Citu a afirmat ca vizita premierului Viorica Dancila in SUA e privata si nu ar trebui suportata din bugetul de stat. Liberalul a precizat ca aceasta calatorie pe banii statului inseamna deturnare de fonduri si se pedepseste cu.

Beneficiile terapiei cu oxigen pur. Medic: stresul oxidativ, unul dintre cauzele principale ale celor mai multe boli poate fi diminuat prin terapia cu oxigen

Oxigenoterapia intravenoasa se numara printre cele mai naturale si sigure terapii de medicina regenerativa, disponibila in lume de peste 50 de ani. Oxigenul pur, aliat unic al organismului, sporeste mecanismele antioxidante si antiinflamatorii ale corpului si actioneaza impotriva stresului oxidativ, cauza celor mai multe afectiuni cronice.

Programul Vioricai Dancila in vizita din SUA: intalniri cu vicepresedintele Pence si membri ai comunitatii evreiesti

Premierul Viorica Dancila a plecat duminica dimineata spre SUA cu o cursa de linie. in Statele Unite Dancila ar urma sa aiba intalniri cu vicepresedintele SUA, Mike Pence, dar si cu reprezentantii unor comunitati evreiesti, transmite Mediafax. Din delegatia premierului Dancila fac parte ministrul Afacerilor Externe Ramona Manescu, ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, ministrul Apararii Gabriel Les, ministrul Sanatatii Sorina Pintea, ministrul Comunicatiilor Alexandru Petrescu, dar si consilierul personal, Anton Pisaroglu.

Clasamentul mitei din spitale. Unde s-a dat de cele mai multe ori spaga in 2019

Spaga in spitale reprezinta una dintre principalele nereguli semnalate in ultimele decenii de catre beneficiarii serviciilor medicale. Anti-Bribery Synergy a publicat prima sinteza a unui indicator utilizat in vederea monitorizarii performantelor.

Clasamentul mitei in spitalele din Romania. Unde s-a dat de cele mai multe ori spaga in anul 2019

Portalul Anti-Bribery Synergy a publicat prima sinteza a unui indicator utilizat in vederea monitorizarii performantelor operationale in domeniul prevenirii si combaterii mitei in spitalele din Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )