Libnet.ro
UNICEF

20:31

Casa Darvas la Roche, una dintre cele mai reprezentative cladiri in stil Art Nouveau din Romania,si-a deschis portile pentru vizitatori

Adevărul Adevărul,
Casa Darvas la Roche, una dintre cele mai reprezentative cladiri in stil Art Nouveau din Romania,si-a deschis portile pentru vizitatori

Casa Darva La Roche s-a deschis publicului si ascunde intre peretii ei povesti cutremuratoare, ce vor fi spuse turistilor chiar de urmasa familiei care la finele anilor 20 a secolului trecut a cumparat acest imobil, unul dintre cele mai reprezentative cladiri in stil Art Nouveau. Lunar, fosta proprietara, Judit Simon va face turul casei, va servi ceaiul si un biscuite cu cei care vor trece pragul imobilului situat pe strada Iosif Vulcan. continuă pe Adevărul

Descoperirea care rezolva una dintre cele mai mari enigme ale marinei din SUA. Nava disparuse in 1921

USS Conestoga, remorcher al marinei americane a carui disparitie cu 56 de oameni la bord, membri ai echipajului, in urma cu 95, de ani era un mister, a fost descoperita in dreptul orasului San.

In vizita la unul dintre cele mai frumoase conace istorice scoase la vanzare din Romania, la nici 30 de minute de Bucuresti

Conacul industriasului Bujoiu, construit in stil neoromanesc, situat in comuna Balotesti, la nici 20 de km de Bucuresti, a fost scos la vanzare pentru un pret de 700. 000 de euro de catre Artmark Historical Estate .

Cele mai bune combinatii de zodii. Afla ce ti se potriveste!

Atrologii spun ca, daca iti studiezi atent partenerul din punctul de vedere al zodiei, ai toate sansele ca relatia sa fie una de succes. Iata care sunt cele mai bune combinatii de zodii. Afla ce ti se.

TripAdvisor: Acestea sunt cele mai bune destinatii turistice din lume in 2016

TripAdvisor a dezvaluit care sunt cele mai iubite destinatii de catre turistii din intreaga lume, intr-un top care cuprinde 25 de orase. Clasamentul a fost alcatuit pe baza recenziilor facute de calatori.

Madonna l-a depasit pe Bruce Springsteen, devenind artistul solo cu cele mai mari incasari din turnee

Madonna l-a depasit pe Bruce Springsteen, devenind artistul solo cu cele mai mari incasari obtinute din turnee, dupa ce cantareata a vandut bilete la show-urile sale in valoare de 1,31 miliarde de dolari, informeaza nme. com, citat de News. ro.

Cele mai infecte obiecte din jurul nostru si ce microbi ne pot transmite

Locuintele noastre sunt un mediu incarcat de microorganisme inofensive organismului uman, facand parte din spectrul de bacterii care traiesc in corpul nostru, dar si de microbi care pot provoca infectii neplacute ori chiar grave. Depinde de fiecare dintre noi cum mentinem echilibrul dintre bacteriile bune si cele periculoase, printr-o igiena exemplara atat personala, cat si a locuintei.

Secvential. Cele mai puternice ganduri despre Romania

Adrian Ursu a prezentat, in editia de duminica asta e emisiunii Secvential, pe cativa dintre romanii care au ceva de spus si care au fost invitatii sai de-a lungul timpului. Asa s-a nascut.

Ce efecte adverse au cele mai administrate pastile

Luam frecvent antiinflamatoare, cum este aspirina, antibiotice, analgezice si le consideram prietenii buni la nevoie. Dar cati dintre noi citim cu atentie rubrica in care sunt enumerate reactiile adverse date de fiecare medicament in parte?.

Cele mai frumoase femei ale lumii antice: Cleopatra nici nu figureaza in clasament

Femeile din lumea antica au fost considerate foarte frumoase, iar istoricii sustin ca acestea ar fi avut o putere sexuala incontestabila asupra barbatilor. Iata un top al celor mai frumoase femei din antichitate, luand in considerare exclusiv calitatile fizice ale acestora.

Cum faci cele mai gustoase urzici, dupa retetele lui Radu Anton Roman. Secretul preparatului care ia boala cu mana

Mancare de sezon foarte hranitoare, urzicile se gatesc in diverse feluri. Maestrul gastromoniei romanesti, Radu Anton Roman propune in cartea sa Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti, ed. Paideia) mai multe variante gustoase pentru preparate care au drept ingredient principal prima buruiana a primaverii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )