Libnet.ro
UNICEF

12:00

Romgaz, cel mai bun randament din BET

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romgaz, cel mai bun randament din BET

Actiunile Romgaz SNG) au inregistrat, in perioada 21-28 martie, o apreciere de 1,41%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, in conditiile in care indicii bursieri au ramas pe minus. continuă pe Ziarul Bursa

Dor Geta Popescu, cel mai bun alpinist de altitudine din Romania

Federatia Romana de Alpinism si Escalada a desemnat cei mai buni sportivi ai anului 2015. Dor Geta Popescu a primit titlul de cel mai bun alpinist de altitudine din Romania.

Aferim!, cel mai bun film la Gala Premiilor Gopo 2016

Pelicula Aferim!, de Radu Jude, a castigat trofeul pentru cel mai bun film, luni seara, la cea de-a zecea editie a Galei Premiilor Gopo, care s-a desfasurat la Teatrul National Bucuresti, transmite news. ro.

Noriel: Primul trimestru, cel mai bun din ultimii sase ani. Vrem sa dezvoltam gama de produse pentru bebelusi

Noriel, cel mai mare retailer din piata locala de jocuri si jucarii, un domeniu de aproximativ 180 de milioane de euro, vrea ca anul acesta sa isi dezvolte gama de produse pentru copii cu varste intre 0 si 3 ani, a declarat in cadrul emisunii.

INTERVIU cu Marian Godina: Politia este cel mai bun punct de observare a societatii cu bune si cu rele

Marian Godina a devenit unul dintre cei mai cunoscuti politisti din Romania. El a ajuns in atentia opiniei publice mai intai pentru postarile pline de umor de pe pagina sa de Facebook dar si pentru scandalul pe care l-a iscat la IPJ Brasov, dupa ce a sanctionat un sofer care ar fi avut pile. Godina este autorul cartii Flashuri din sens opus si spune ca nu vrea sa se opreasca din scris dar si ca isi iubeste meseria pe care si-a ales-o de mic. Va invitam sa descoperiti cum a ajuns politistul Marian Godina un scriitor de succes, care este autorul preferat dar si ce suprize mai pregateste, in acest interviu.

Intrarile de capital in pietele emergente au atins cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani

Investitorii straini au injectat in luna martie o suma de aproximativ 36,8 miliarde de dolari in actiunile si obligatiunile de pe pietele emergente, cel mai ridicat nivel lunar inregistrat in ultimele 21 de luni, a apreciat marti Institutul International pentru Finante IIF), cel mai mare grup de lobby al sectorului financiar, informeaza Reuters, citat de Agerpres.

Dor Geta Popescu a fost desemnata cel mai bun alpinist de altitudine din Romania. Are doar 12 ani si deja a intrat in Cartea Recordurilor

Federatia Romana de Alpinism si Escalada a desemnat cei mai buni sportivi ai anului 2015. Dor Geta Popescu a primit titlul de cel mai bun alpinist de altitudine din Romania.

Noriel: Primul trimestru, cel mai bun din ultimii sase ani. Vrem sa dezvoltam gama de produse pentru bebelusi

Noriel, cel mai mare retailer din piata locala de jocuri si jucarii, un domeniu de aproximativ 180 de milioane de euro, vrea ca anul acesta sa isi dezvolte gama de produse pentru copii cu varste intre 0 si 3 ani, a declarat in cadrul emisunii Wall-Street 360, Cristian Constantinescu, CEO al companiei.

Cel mai cunoscut joc din lume are o continuare: cand il poti avea

GTA 5 a facut istorie. Chiar daca cei de la Rockstar Games nu au oferit data oficiala de lansare pentru GTA 6, stim deja ca va fi uimitor. , scrie playtech. roPotrivit zvonurilor, Grand Theft Auto 6 nu va fi.

Care este cel mai bun ulei pentru prajit si care este indicat in salate

Fie ca vorbim de alimente prajite, de mancaruri sofisticate sau pur si simplu despre delicioase salate, care pot fi consumate in orice anotimp din an, uleiul are un rol esential in gastronomie, pentru ca da gust preparatelor si aduce, de cele mai multe ori, un aport important de vitamine.

Actorul iesean Teodor Corban a castigat premiul GOPO pentru cel mai bun actor intr-un rol principal

Filmul romanesc Aferim a fost revelatia cinematografica a anului 2015 si continua sa adune premii, atat pentru scenariu, cat si pentru prestatia actorilor. Si la Premiile GOPO din 2016 Aferim a fost marele castigator.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )