Libnet.ro
UNICEF

08:00

Clotilde Armand si-a lansat candidatura la Primaria sectorului 1, din partea Uniunii Salvati Bucurestiul. Litoralul Bucuresti - unul dintre cele mai importante proiecte

Hotnews Hotnews,
 Clotilde Armand si-a lansat candidatura la Primaria sectorului 1, din partea Uniunii Salvati Bucurestiul. Litoralul Bucuresti - unul dintre cele mai importante proiecte

Clotilde Armand, reprezentanta Uniunii Salvati Bucuresti, si-a lansat candidatura marti candidatura la functia de primar al sectorului 1, anunta Agerpres. Clotilde Armand a declarat ca isi doreste sa administreze in mod profesionist Primaria sectorului 1 si pentru aceasta este gata sa renunte la postul si la salariul de manager pe care le are in prezent in cadrul unui grup de firme. continuă pe Hotnews

Frantuzoiaca Clotilde Armand si-a lansat candidatura pentru Primaria Sectorului 1 pe malul lacului. Proiectul electoral: Litoralul Bucuresti

Candidatul USB pentru Primaria Sectorului 1, Clotilde Armande, frantuzoiaca cu cetatenie romana, si-a lansat candidatura intr-un mod total diferit fata de alte persoane inscrise in cursa pentru alegerile locale, aceasta optand pentru o conferinta pe malul Lacului Baneasa, loc unde a vorbit si despre unul din principalele puncte ale programului, Litoralul Bucuresti.

LIVE VIDEO Liberalul Razvan Mironescu, despre candidatura la Primaria Sectorului 6

Razvan Mironescu, candidatul PNL la Primaria Sectorului 6, vorbeste, la Adevarul Live, despre proiectul sau electoral, despre confruntarea cu candidatul PSD Gabriel Mutu, dar si despre intreaga echipa de candidati liberali pentru Bucuresti.

Cine este Clotilde Armand, frantuzoaica intrata in cursa pentru Primaria Sectorului 1

Cine este Clotilde Armand. Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul USB) pentru Sectorul 1 este frantuzoaica Clotilde Armand, inginer de profesie, persoana care vrea sa se impuna in alegerile locale cu toate ca are drept contracandidati politicieni mult mai cunoscuti: Alexandru Nazare, Eugen Tomac sau Laura Chiriac.

Razvan Mironescu este candidatul PNL la Primaria sectorului 6

Biroul Politic National al PNL a validat, marti, candidatura lui Razvan Mironescu la Primaria sectorului 6 al Capitalei, a anuntat copresedintele PNL Vasile Blaga.

Parcul Bordei, motiv de disputa intre Primaria Sectorului 1 si omul de afaceri Costica Constanda

Primaria Sectorului 1 refuza sa autorizeze eliberarea unor certificate urbanism pentru construirea de cladiri in Parcul Bordei, solicitate de omul de afaceri Costica Constanda, care detine doua terenuri in acest parc.

Primaria Sectorului 4 cauta gradinari

Primaria Sectoului 4 cauta 1. 000 de gradinari care sa ingrijeasca spatiile verzi de langa blocuri. Posturile sunt deschise pensionarilor si somerilor din sector, iar persoanele angajate vor primi salariul minim pe economie.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )