Libnet.ro
UNICEF

15:00

Vlad Alexandrescu, replica pentru Dragnea: 11 milioane de euro pentru Cumintenia Pamantului a fost compromisul cel mai avantajos pentru ambele parti

România Liberă România Liberă,
Vlad Alexandrescu, replica pentru Dragnea: 11 milioane de euro pentru Cumintenia Pamantului a fost compromisul cel mai avantajos pentru ambele parti

Fostul ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu, a raspuns, duminica, sefului PSD, Liviu Dragnea, privind modul in care au fost purtate negocierile pentru achizitia sculpturii Cumintenia Pamantului. Fostul demnitar precizeaza ca valoarea de 11 milioane de euro a fost compromisul cel mai avantajos intre parti si spune ca orice alt scenariu vehiculat este o speculatie ieftina sau un atac rauvoitor. continuă pe România Liberă

in urma caror evaluari s-a ajuns la suma de 11 milioane de euro pentru Cumintenia Pamantului?

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a scrie pe Facebook ca il invita pe premierul Dacian Ciolos la un exercitiu de transparenta si il intreaba in urma caror evaluari s-a ajuns la suma de 11 milioane de euro pentru achizitionarea sculpturii Cumintenia Pamantului.

Proiecte de 104 milioane euro pentru interactiunea dintre educatie si mediul de afaceri

Un numar de 46 de proiecte europene in valoare de 104,1 milioane de euro au fost contractate pentru interactiunea institutiilor de invatamant superior si a institutiilor de cercetare si dezvoltare cu mediul de afaceri, prin Programul Operational Competitivitate POC) 2014 - 2020, arata datele Ministerului Fondurilor Europene MFE).

SRI investeste 5 milioane euro in modernizarea hotelului Maramures din Olimp: Hotelul va fi pastrat insa in circuit inchis

Serviciul Roman de Informatii investeste 5 milioane de euro in modernizarea hotelului Maramures din Olimp, al doilea hotel pe care-l detine in sudul litoralului, informeaza Profit. ro. Initial,.

Indicii au revenit pe minus, pe fondul unei lichiditati de 6 milioane euro

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri depreciindu-se, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 26,4 milioane de lei 5,87 milioane euro), mai mic decat marti 6,2 milioane euro).

Investitie de 7,5 milioane euro intr-un depozit nou, in Bucharest Industrial Park

Dezvoltatorul de spatii logistice si industriale AIC Industrial and Logistic Development a anuntat, marti, dezvoltarea unui spatiu de depozitare de clasa A, in Bucharest Industrial Park, pe o suprafata de 21. 000 mp, in urma unei investitii de 7,5 milioane euro.

CJ Salaj - proiecte de circa 70 milioane euro, in anii 2014-2020

Bugetul total de investitii preconizat pentru acest an de Consiliul Judetean Salaj este de 70 milioane de lei, dupa cum ne-au transmis reprezentantii institutiei. Acestia au estimat realizarea unor investitii in valoare de circa 47 de milioane de lei, dintre care investitii noi - de 4,88 milioane lei si investitii in continuare de peste 30,44 milioane lei .

Complexul Green Village din Delta Dunarii a ajuns la afaceri de 1,5 milioane euro

Complexul Green Village din Delta Dunarii, detinut de antreprenorul Dragos Anastasiu, a ajuns la afaceri de 1,5 milioane de euro in primele 8 luni, in crestere cu 61% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )