Libnet.ro
UNICEF

18:30

CJ Salaj - proiecte de circa 70 milioane euro, in anii 2014-2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CJ Salaj - proiecte de circa 70 milioane euro, in anii 2014-2020

Bugetul total de investitii preconizat pentru acest an de Consiliul Judetean Salaj este de 70 milioane de lei, dupa cum ne-au transmis reprezentantii institutiei. Acestia au estimat realizarea unor investitii in valoare de circa 47 de milioane de lei, dintre care investitii noi - de 4,88 milioane lei si investitii in continuare de peste 30,44 milioane lei . continuă pe Ziarul Bursa

Pierderi de 4 miliarde de lei in industria eoliana romaneasca, in anii 2014 si 2015

Pierderile nete ale industriei eoliene au crescut anul trecut cu 1,9 miliarde de lei, totalizand circa 4 miliarde lei aproximativ 900 milioane de euro), cumulat in anii 2014 si 2015, in lipsa modificarilor legislative care sa vina in sprijinul investitorilor, potrivit unui studiu al E and Y Analiza performantei financiare si a pozitiei de bilant a industriei eoliene din Romania in anul 2015, realizat la solicitarea Asociatiei Romane pentru Energie Eoliana.

Pierderi de 900 milioane de euro in industria eoliana romaneasca, in anii 2014 si 2015

Pierderile nete ale industriei eoliene din tara noastra au crescut cu 1,9 miliarde de lei anul trecut, totalizand 4 miliarde de lei aproximativ 900 milioane de euro), cumulat in anii 2014 si 2015, reiese dintr-un studiu al firmei de consultanta E and Y, realizat la solicitarea Asociatiei Romane pentru Energie Eoliana RWEA).

Renault va utiliza Realitatea Virtuala pentru a dezvolta masini in Romania si primeste ajutoare de circa 1,2 milioane euro pentru asta

Renault Technologie Roumanie RTR) vrea sa foloseasca Realitatea Virtuala VR) pentru a dezvolta masini la noi in tara, iar in acest sens va primi fonduri nationale si UE de peste 1,2 milioane euro, contributia companiei fiind de aproximativ 1,24 milioane euro, reiese dintr-o stire Agerpres.

Seful Christian Tour: 2016 a fost un an framantat, ne-am propus o cifra de afaceri de 70 mil. euro

Touroperatorul Christian Tour estimeaza o cifra de afaceri de 70 milioane de euro in 2016, un an pe care seful agentiei il considera un an framantat de incidentele din intreaga lume si in care Spania a fost cea mai ceruta destinatie.

Indicii au revenit pe minus, pe fondul unei lichiditati de 6 milioane euro

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri depreciindu-se, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 26,4 milioane de lei 5,87 milioane euro), mai mic decat marti 6,2 milioane euro).

Indicii BVB, in depreciere, pe fondul unei lichiditati de doar 2,56 milioane euro

Indicii BVB au incheiat sedinta de ieri in depreciere, in contextul in care volumul total de tranzactionare a fost de 11,59 milioane de lei 2,56 milioane euro), mai mic decat vineri 2,8 milioane euro).

Investitie de 7,5 milioane euro intr-un depozit nou, in Bucharest Industrial Park

Dezvoltatorul de spatii logistice si industriale AIC Industrial and Logistic Development a anuntat, marti, dezvoltarea unui spatiu de depozitare de clasa A, in Bucharest Industrial Park, pe o suprafata de 21. 000 mp, in urma unei investitii de 7,5 milioane euro.

Actionarii RCSRDS au decis sa imprumute pana la 800 de milioane euro pentru refinantarea datoriilor si pentru alte scopuri

Adunarea generala extraordinara a actionarilor RCSRDS, companie controlata de miliardarul oradean Zoltan Teszari, a decis in data de 3 octombrie sa contracteze una sau mai multe finantari in valoare totala de pana la opt sute de milioane euro, pentru o durata care nu va depasi 10 ani si care vor fi folosite in scop de refinantare a datoriilor Societatii, precum si in alte scopuri stabilite de Consiliul de Administratie, potrivit unei decizii publicate marti, 11 octombrie, in Monitorul Oficial. RCSRDS avea la sfarsitul anului 2015 datorii de peste 4,4 miliarde lei, mai mult decat Orange si Vodafone impreuna, dar mai putin decat fostul Cosmote, ale carui datorii depaseau 5,1 miliarde lei.

Volumul investitiilor imobiliare - unul dintre cele mai ridicate din ultimii sase ani

Volumul investitiilor imobiliare in prima jumatate a acestui an a ajuns la 359 de milioane de euro, unul din cele mai ridicate niveluri in ultimii sase ani, potrivit celui mai recent raport CBRE Romania privind investitiile imobiliare. Doar in primul semestru al lui 2014, investitiile au depasit acest nivel, ajungand la aproximativ 400 de milioane de euro, potrivit companiei. Comparativ cu prima jumatate a anului trecut, cand au fost investiti 107 milioane de euro, volumul investitional din primul semestru al acestui an este de peste trei ori mai mare.

Complexul Green Village din Delta Dunarii a ajuns la afaceri de 1,5 milioane euro

Complexul Green Village din Delta Dunarii, detinut de antreprenorul Dragos Anastasiu, a ajuns la afaceri de 1,5 milioane de euro in primele 8 luni, in crestere cu 61% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )