Libnet.ro
UNICEF

08:45

Vlad Telea, unul dintre chitaristii trupei Goodbye to Gravity, inmormantat marti. Varul lui Vlad i-a scris un mesaj: Imi plange sufletul cu lacrimi de foc si sange. Iti voi mai scrie

Hotnews Hotnews,
 Vlad Telea, unul dintre chitaristii trupei Goodbye to Gravity, inmormantat marti. Varul lui Vlad i-a scris un mesaj: Imi plange sufletul cu lacrimi de foc si sange. Iti voi mai scrie

Vlad Telea, chitaristul trupei Goodbye to Gravity care nu a reusit sa scape cu viata din carnagiul de vineri seara de la clubul Colectiv unde sustinea un concert, va fi inmormantat marti , la Cimitirul armean din Capitala. Varul sau, Eduard Telea, purtator de cuvant al ISU Dambovita a postat un mesaj emotionant pe Facebook. continuă pe Hotnews

Casa de discuri Universal: Vlad Telea, unul din chitaristii trupei Goodbye to Gravity, ar fi murit

Vlad Telea, unul dintre chitaristii trupei Goodbye to Gravity, care a concertat vineri seara in clubul Colectiv din Bucuresti, a decedat, in timp ce ceilalti patru membri ai formatiei au fost raniti si sunt .

Unul din chitaristii Goodbye to Gravity, Vlad Telea, a decedat

Vlad Telea, unul dintre chitaristii trupei Goodbye to Gravity, care a concertat vineri seara in clubul Colectiv din Bucuresti, a decedat, in timp ce ceilalti patru membri ai formatiei au fost raniti si sunt internati, potrivit informatiilor detinute in.

Incendiul din Colectiv. Chitaristul Vlad Telea, din trupa Gravity, ar fi decedat

Unul dintre chitaristii trupei Gravity, aflat vineri seara in club, se pare ca a decedat.

Andrei Galut, solistul trupei Goodbye To Gravity, este internat in stare grava, cu arsuri pe 45% din suprafata corpului

Andrei Galut, solistul trupei Goodbye To Gravity care concerta vineri seara in clubul Colectiv, este internat in stare grava la spitalul Elias, scrie cotidianul Adevarul.

Doi chitaristi ai Goodbye to Gravity au murit in incendiul din Clubul Colectiv

Vlad Telea si Mihai Alexandru, chitaristii trupei Goodbye to Gravity, care a concertat vineri seara in clubul Colectiv din Bucuresti, au decedat, in timp ce ceilalti trei membri ai formatiei au fost raniti si sunt internati.

Incendiu in Club Colectiv. Marturiile unui prieten al trupei Goodbye to Gravity: Au facut concertul cu banii lor. Unul dintre baieti are mainile arse

Un incendiu devastator care a avut loc vineri-noapte in clubul Colectiv din Bucuresti a ucis 27 de oameni si a trimis in spital alti 146. Totul s-a petrecut la concertul trupei Goodby to Gravity. in incendiul de la Clubul Colectiv a murit chitaristul Vlad Telea, iar ceilalti membri ai trupei se afla in spital. Printre raniti se afla si doi apropiati ai trupei, care filmau evenimentul.

Vlad Telea, chitaristul trupei Goodbye to Gravity, a murit in tragedia din Clubul Colectiv

Printre cele 27 de victime ale tragediei din Clubul Colectiv se numara si Vlad Telea, chitaristul trupei Goodbye to Gravity.

Incendiu in Club Colectiv. Chitaristul trupei Goodbye to Gravity, printre cei decedati

Printre cei 27 de tineri declarati decedati in urma incendiului din Club Colectiv se numara si Vlad Telea, chitaristul trupei Goodbye to Gravity, care isi lansa albumul in seara fatidica. Zeci de mesaje de condoleante au fost postate pe pagina sa de Facebook.

Incendiul in Clubul Colectiv. Mesaj sfasietor al varului chitaristului Vlad Telea, mort in incendiu: imi plange sufletul cu lacrimi de foc si sange

Printre cei 31 de tineri declarati decedati in urma incendiului din Club Colectiv se numara si cei doi chitaristi ai trupei Goodbye to Gravity, care isi lansa albumul in seara fatidica: Vlad Telea si Mihai Alexandru. Varul primar al lui Vlad Telea, purtatorul de cuvant al ISU Dambovita a sperat pana in ultima clipa ca moartea sa fie doar un zvon, iar cand adevarul a iesit la iveala a ragnit de durere.

Un barbat din Oradea, printre mortii din Clubul Colectiv. A fost printre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut

Un oradean se afla printre cei care au murit in urma incendiului ce a avut loc vineri seara in Clubul Colectiv din Bucuresti. Ioan Tripa 45 de ani) s-a dus la concert alaturi de un prieten, unul dintre chitaristii trupei Goodbye to Gravity fiind un cunoscut de-al oradeanului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )