Libnet.ro
UNICEF

16:45

Un barbat din Oradea, printre mortii din Clubul Colectiv. A fost printre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut

Adevărul Adevărul,
Un barbat din Oradea, printre mortii din Clubul Colectiv. A fost printre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut

Un oradean se afla printre cei care au murit in urma incendiului ce a avut loc vineri seara in Clubul Colectiv din Bucuresti. Ioan Tripa 45 de ani) s-a dus la concert alaturi de un prieten, unul dintre chitaristii trupei Goodbye to Gravity fiind un cunoscut de-al oradeanului. continuă pe Adevărul

Un tanar arhitect brailean, printre victimele din clubul Colectiv. Avea doar 29 de ani si era pasionat de arhitectura, spatiu si design

Printre victimele tragediei din clubul bucurestean Colectiv se numara si un brailean. Andrei Petru Buca avea doar 29 de ani si era arhitect de profesie. Pe langa pasiunea pentru arhitectura, spatiu si design, iubea muzica rock.

Maria Vulcu, tanara din Deva ucisa in incendiul din Clubul Colectiv, va fi inmormantata la Simeria

Maria Vulcu, tanara de 30 de ani, din Deva, care s-a numarat printre victimele incendiului din Clubul Colectiv Bucuresti), va fi nmormantata la cimitirul din Simeria. Slujba va avea loc de la ora 12:00.

Marturiile celor care locuiesc langa clubul Colectiv: Cand am iesit afara, era ca la razboi! Curgeau pieile de pe ei!

Hala Pionierul, unde functiona clubul Colectiv, este inconjurata de cateva blocuri construite recent si de un sir de case darapanate, locuite, in mare parte, de cetateni de etnie roma. Au fost primii oameni care au sarit in ajutorul tinerilor scapati din incendiul de la Clubul Colectiv.

VIDEO Inregistrare cu prima piesa cantata de catre trupa Goodbye to Gravity in clubul Colectiv inainte de incendiul devastator. Versuri incredibile: Fuck all your wicked corruption

Pe YouTube a fost publicata o inregistrare in care trupa Goodbye to Gravity canta prima piesa din concertul sustinut in clubul Colectiv unde a avut loc vineri seara un incendiu soldat cu cel putin 30 de morti si peste 130 de raniti. Inregistrerea surprinde primele clipe ale concertului si primele artificii care sunt indreptate spre unul din stalpii de sustinere imbracat in burete fonoabsorbant. Versurile piesei sunt incredibile si vorbesc despre flagelul coruptiei: . the day we give in / is the day we die . ) / Fuck all your wicked Corruption.

google.ro este in doliu, in memoria victimelor din incediul de la Clubul Colectiv

Pagina in limba romana google. ro a afisat un mesaj de doliu, in memoria victimelor din incendiul de la clubul bucurestean Colectiv.

Altar ridicat in fata Primariei din Botosani in memoria victimelor din clubul Colectiv. Zeci de tineri au aprins lumanari

Tragedia din clubul Colectiv i-a sensibilizat si pe locuitorii celui mai nordic judet al Romaniei. La Botosani, zeci de tineri au aprins lumanari si au facut un altar improvizat in fata Primariei din municipiul resedinta de judet.

Neregulile din acte de la Clubul Colectiv: Lipsa autorizatiilor de la pompieri si probleme cu actele angajatilor

Potrivit primelor date, Clubul Colectiv nu detinea autorizatii de la pompieri/Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta si probleme cu actele angajatilor.

Incendiu in Clubul Colectiv. Filmarea unei drame similare din SUA arata cum se transforma un club intr-o capcana a mortii. Mesajul supravietuitorilor pentru romani

Incendiu in Clubul Colectiv. O inregistrare video socanta a unui incendiu dintr-un club din SUA, care a izbucnit tot in timpul unui concert rock cu spectacol pirotehnic, surprinde reactia oamenilor si modul in care incaperea se transforma intr-o capcana a mortii in doar cateva minute. Nici atunci oamenii n-au luat in serios focul, insa odata panicati au ramas intepeniti in usa clubului, astfel incat circa 100 de oameni au ars de vii inauntru.

Incendiu in Clubul Colectiv. O tanara de 29 de ani din Galati a fost identificata printre victime la Institutul de Medicina Legala

In cumplitul incendiu de la Clubul Colectiv din Bucuresti si-a pierdut viata si o tanara de 29 de ani din Galati. Valentina Florea se afla in local cu sora si prietenul ei pentru a urmari concertul Goodbye To Gravity.

Incendiul in Clubul Colectiv. Tanar de 30 de ani, din Moreni, printre raniti

Un morenar in varsta de 30 de ani se numara printre victimele care au fost surprinse in iadul de la Colectiv. Tanarul este pirotehnist de mereserie, insa nu a avut nicio legatura cu focul de artificii care a dus la aprinderea clubului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )