Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Manastireanu a demisionat de la conducerea ANSVSA

B1 B1,
Vladimir Manastireanu a demisionat de la conducerea ANSVSA

Vladimir Manastireanu a demisionat de la conducerea Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Animalelor. Decizia de eliberare din functie, la cerere, a fost semnata vineri de premier,. continuă pe B1

Gazeta de Cluj: Cristian Duicu, directorul Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare, arestat pentru falsificarea de documente privind exporturile de carne de vita in UE

Cristian Duicu, directorul Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA), a fost arestat de magistrati pentru fapte care pun in pericol siguranta nationala, respectiv posibilitatea Romaniei de a continua exporturile de carne in Uniunea Europeana, anunta in exclusivitate Gazeta de Cluj. Dosarul in care a fost arestat seful ANSVSA si in care, potrivit sursei citate, ar fi cercetati mai multi sefi ai DSV din zona de Nord-Vest vizeaza falsificarea unor documente legate de starea de sanatate ale unor vite care au fost exportate in Uniunea Europeana, lucru care ar putea pune in pericol exporturile de vita ale Romaniei in UE.

Vladimir Manastireanu si-a dat demisia de la ANSVSA

Seful ANSVSA a demisionat din functie. Vladimir Manastireanu si-a motivat decizia invocand chestiuni personale. inainte sa ajunga la sefia Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta.

Directorul ANSVSA a demisionat

Vladimir Manastireanu a demisionat de la conducerea Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Animalelor ANSVSA), informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )