Libnet.ro
UNICEF

23:15

Vladimir Putin a anuntat ca este de acord cu ridicarea embargoului rus impus asupra turismului din Turcia

B1 B1,
Vladimir Putin a anuntat ca este de acord cu ridicarea embargoului rus impus asupra turismului din Turcia

Presedintele rus Vladimir Putin a acceptat ca puna capat embargoului rus asupra turismului din Turcia, in urma unei convorbiri telefonice cu omologul sau de la Ankara, Recep Tayyip Erdogan, informeaza. continuă pe B1

Vladimir Putin a anuntat ca este de acord cu ridicarea embargoului rus asupra turismului din Turcia

Presedintele rus Vladimir Putin a acceptat ca puna capat embargoului rus asupra turismului din Turcia, in urma unei convorbiri telefonice cu omologul sau de la Ankara, Recep Tayyip Erdogan, informeaza.

Vladimir Putin a prelungit pana la sfarsitul anului 2017 embargoul comercial fata de statele occidentale

Presedintele rus, Vladimir Putin, a prelungit pana la sfarsitul anului 2017 valabilitatea embargoului comercial impotriva tarilor care au instituit sanctiuni impotriva Rusiei.

Vladimir Putin, decizia care va infuria statele lumii. Cat de mult a prelungit embargoul pentru importurile de alimente

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a semnat miercuri un decret privind prelungirea, pana la finele anului 2017, a embargoului introdus pentru importurile de produse alimentare occidentale, transmite.

Vladimir Putin a prelungit embargoul pentru importurile de produse alimentare occidentale

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a semnat astazi un decret privind prelungirea, pana la finele anului 2017, a embargoului introdus pentru importurile de produse alimentare occidentale, transmite Reuters.

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan ii cere scuze lui Vladimir Putin pentru moartea pilotului rus dupa doborarea unui avionla granita dintre Turcia si Siria, in noiembrie 2015

Presedintele rus Vladimir Putin a primit o scrisoare prin care liderul turc Reccep Tayyip Erdogan i-a cerut scuze pentru faptul ca un pilot rus a murit in incidentul din luna noiembrie a anului trecut,.

Erdogan i-a prezentat lui Putin scuze pentru doborarea avionului militar rus

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan i-a trimis o scrisoare omologului sau rus Vladimir Putin in care exprima scuze pentru doborarea, in luna noiembrie, a unui avion militar rus in apropierea granitei turco-siriene, relateaza luni Reuters, citand un purtator de cuvant al Kremlinului, preluat de Agerpres.

Vladimir Putin: Efectele traumatice al rezultatului referendumului din Marea Britanie se vor face resimtite pentru o lunga perioada de timp

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat joi ca efectele referendumului din Marea Britanie se vor resimti pentru mult timp de acum inainte, informeaza agentia Tass. Rusia va urmari cu atentie.

Vladimir Putin si Recep Erdogan s-ar putea intalni pentru prima data dupa doborarea unui avion rusesc

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau turc, Recep Erdogan Tayip, au discutat despre posibilitatea unei intalniri, in timpul unei convorbiri telefonice, a declarat Kremlinul. Aceasta ar.

Vladimir Putin si Recep Erdogan s-ar putea intalni pentru prima data dupa doborarea avionului rusesc

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau turc, Recep Erdogan Tayip, au discutat despre posibilitatea unei intalniri, in timpul unei convorbiri telefonice, a declarat Kremlinul. Aceasta ar.

Vladimir Putin si Recept Erdogan s-au impacat si si-au dat intalnire in China

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, si liderul Turciei, Recep Tayyip Erdogan, au convenit miercuri, in cadrul primei convorbiri telefonice din ultimele sapte luni, sa isi depaseasca neintelegerile si sa reia relatiile bilaterale speciale dintre cele doua state pentru a lupta impotriva terorismului, dupa ce aeroportul international Ataturk din Istanbul a fost lovit de un atentat soldat cu 41 de morti.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )