Libnet.ro
UNICEF

21:46

Erdogan i-a prezentat lui Putin scuze pentru doborarea avionului militar rus

România Liberă România Liberă,
 Erdogan i-a prezentat lui Putin scuze pentru doborarea avionului militar rus

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan i-a trimis o scrisoare omologului sau rus Vladimir Putin in care exprima scuze pentru doborarea, in luna noiembrie, a unui avion militar rus in apropierea granitei turco-siriene, relateaza luni Reuters, citand un purtator de cuvant al Kremlinului, preluat de Agerpres. continuă pe România Liberă

Avion rus doborat de Turcia. Kremlin: Erdogan i-a prezentat lui Putin scuze pentru incident

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan i-a trimis o scrisoare omologului sau rus Vladimir Putin in care exprima scuze pentru doborarea, in luna noiembrie, a unui avion militar rus in.

Erdogan i-a prezentat scuze lui Putin pentru doborarea avionului militar rus

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a prezentat scuze pentru doborarea avionului militar rus de catre armata turca in noiembrie anul trecut, a anuntat Dmitri Peskov, purtatorul de cuvant al Kremlinului.

Salman Khan, iubitul Iuliei Vantur, refuza sa isi ceara scuze pentru remarca nepotrivita facuta despre femeile violate (VIDEO)

Celebrul actor indian, Salman Khan, cunoscut in Romania pentru relatia pe care tabloidele au speculat ca a avut-o cu Iulia Vantur, nu si-a cerut scuze pentru o remarca nepotriva facuta in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )