Libnet.ro
UNICEF

11:45

Vladimir Putin considera ca autoritatile proruse din Crimeea sunt legitime

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin considera ca autoritatile proruse din Crimeea sunt legitime

Presedintele Vladimir Putin apreciaza ca autoritatile proruse din peninsula ucraineana Crimeea sunt legitime, a declarat el in cadrul unei discutii cu cancelarul german Angela Merkel si premierul britanic Davi. continuă pe Antena3

Vladimir Putin si Barack Obama au discutat din nou la telefon despre criza din Ucraina

Dupa o zi tensionata in care Congresul american a avertizat Rusia cu sanctiuni economice, iar UE a decis deja sa adopte o serie de masuri prin care sa constranga oficialii de la Kremlin, presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a discutat din nou la telefon cu omologul sau rus, Vladimir Putin, informeaza AFP.

Angela Merkel i-a transmis lui Vladimir Putin ca referendumul din Crimeea este ILEGAL

Cancelarul german, Angela Merkel, care a avut o discutie, duminica, prin telefon cu presedintele rus Vladimir Putin, i-a spus acestuia ca referendumul prevazut in Crimeea este ilegal, a anuntat purtatorul sau.

SUA stiau despre planurile lui Vladimir Putin cu o saptamina inainte de evenimentele din Crimeea

Generalul Michael Flynn, directorul Defence Intelligence Agency DIA), a afirmat ca administratia Barack Obama a fost avertizata cu privire la miscarile trupelor ruse care aratau ca acestea erau pe punctul de a patrunde in Ucraina.

Vladimir Putin i-a spus lui David Cameron ca vrea o solutie diplomatica in Ucraina

Presedintele rus Vladimir Putin i-a spus duminica premierului britanic David Cameron ca vrea sa gaseasca o solutie diplomatica la criza din Ucraina, potrivit unui purtator de cuvant al Downing Street, care.

Pentagonul studiaza limbajul corporal al lui Vladimir Putin pentru a-l intelege mai bine

Un grup de lucru de la Pentagon studiaza limbajul corporal al unor lideri straini, printre care si presedintele rus Vladimir Putin, pentru a intelege mai bine comportamentul lor. Studiile realizate pentru.

Pentagonul studiaza limbajul corporal al lui Vladimir Putin pentru a-l intelege mai bine

Un grup de lucru de la Pentagon studiaza limbajul corporal al unor lideri straini, printre care si presedintele rus Vladimir Putin, pentru a intelege mai bine comportamentul lor, a recunoscut vineri un purtator de cuvant al Departamentului american al Apararii, citat de AFP, potrivit Mediafax.

Vladimir Putin a declarat deschise Jocurile Paralimpice de la Soci

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat deschise, vineri seara, Jocurile Paralimpice de la Soci, competitie la care Romania este reprezentata de sportiva Laura Valeanu, informeaza The Mirror. Declar.

Obama si-a justificat sanctiunile intr-o conversatie la telefon cu Vladimir Putin.

Barack Obama si Vladimir Putin au discutat la telefon, joi dupa-amiaza, la cateva ore dupa ce Statele Unite au introdus restrictii de vize si au deschis calea pentru adoptarea unor posibile sanctiuni, ca reactie la actiunile Rusiei in Ucraina, informeaza Mediafax. Presedintele Obama a insistat asupra faptului ca Rusia actioneaza incalcand suveranitatea si integritatea teritoriala a Ucrainei, ceea ce ne-a determinat sa adoptam masuri de represalii, in coordonare cu partenerii nostri europeni, .

SUA resping afirmatiile lui Vladimir Putin privind Ucraina, facand referire la Dostoievski

Departamentul de Stat american a denuntat pozitia sustinuta de Vladimir Putin in dosarul ucrainean facand referire la Dostoievski, pentru a respinge punct cu punct cele zece afirmatii eronate ale liderului rus, relateaza AFP.

SUA resping afirmatiile lui Vladimir Putin privind Ucraina, facand referire la Dostoievski

Departamentul de Stat american a denuntat pozitia sustinuta de Vladimir Putin in dosarul ucrainean facand referire la Dostoievski, pentru a respinge punct cu punct cele zece afirmatii eronate ale liderului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )