Libnet.ro
UNICEF

18:15

Vladimir Putin, din nou Personalitatea anului in Rusia

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin, din nou Personalitatea anului in Rusia

Presedintele rus Vladimir Putin a devenit, din nou, Personalitatea anului in Rusia, conform rezultatelor unui sondaj de opinie realizat de Centrul de studiere a opiniei publice VTIOM), citat de Ria Novosti, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Putin, reales personalitatea anului in Rusia.

Presedintele rus Vladimir Putin a devenit, din nou, Personalitatea anului in Rusia, conform rezultatelor unui sondaj de opinie realizat de Centrul de studiere a opiniei publice VTIOM), citat de Ria Novosti. Astfel, pentru 44% din persoanele chestionate, presedintele Vladimir Putin este omul politic al anului 2013. Pe locul secund se plaseaza ministrul apararii Serghei Soigu, iar pe locul trei seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov. In 2012, Putin s-a plasat de asemenea in fruntea .

Sondaj: Vladimir Putin - Personalitatea anului in Rusia

Presedintele rus Vladimir Putin a devenit, din nou, Personalitatea anului in Rusia, potrivit rezultatelor unui sondaj de opinie realizat de Centrul de studiere a opiniei publice VTIOM), arata sursele de presa.

Miley Cyrus SOCHEAZA din nou! Artista se MASTURBEAZA in noul clip Adore You!

Miley Cyrus reuseste sa ne socheze din nou, cu cel mai recent videoclip al sau pentru single-ul Adore You, extras.

VIRUSUL informatic care BLOCHEAZA calculatoarele romanilor. Oamenii trebuie sa dea bani hackerilor pentru a-si putea folosi din nou calculatoarele

Un nou virus informatic face ravagii in randul utilizatorilor de computere. Virusul blocheaza practic calculatoarele, iar oamenii trebuie sa plateasca pentru a le putea folosi din nou. Hackerii au tarife clare.

Apple cere din nou interzicerea unor smartphone-uri Samsung in SUA

Apple a cerut din nou in instanta interzicerea vanzarii a peste 20 de modele de smartphone-uri si tablete Samsung in SUA, precum Galaxy S 4G si Galaxy Tab 10. Producatorul iPhone a cerut judecatorului Lucy.

Apple cere din nou interzicerea unor smartphone-uri Samsung in SUA

Apple a cerut din nou, la un tribunal din California, interzicerea vanzarii a peste 20 de modele de smartphone-uri si tablete Samsung in Statele Unite ale Americii SUA), precum Galaxy S 4G si Galaxy Tab 10. 1, conform surselor de presa.

Apple cere din nou interzicerea unor smartphone-uri Samsung in SUA

Razboiul dintre Apple si Samsung continua si de sarbatori. O instanta din California a primit o cerere din partea Apple de a interzice vanzarea a peste 20 de modele de smartphone-uri si tablete Samsung in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )