Libnet.ro
UNICEF

10:45

Vladimir Putin, din nou pe ringul de hochei

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin, din nou pe ringul de hochei

Dupa ce a salvat tigri, a pilotat avioane si a pus la podea luptatori experimentati de judo, Vladimir Putin a intrat si pe ringul de hochei, sa-si arate priceperea si la acest sport. Liderul de la. continuă pe Antena3

CSMS Iasi spera din nou la salvare, dupa 3-0 cu Pandurii

CSMS Iasi a invins Pandurii la scor de forfait, trecandu-si astfel in cont prima victorie pe teren propriu a sezonului. Matulevicius autogol) si Bole au stabilit scorul pauzei, 2-0 pentru CSMS, iar Bosoi a incheiat socotelile in minutul 57. Oaspetii au incheiat meciul fara gol la poarta bosniascului Grahovac, desi au avut un om in plus pe aproape intreg parcursul reprizei a doua.

Vladimir Putin l-a felicitat pe Klaus Iohannis: As vrea sa confirm interesul in dezvoltarea relatiilor ruso-romane constructive

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a transmis felicitari lui Klaus Iohannis pentru alegerea in functia de presedinte al Romaniei, liderul de la Kremlin mentionand in mesaj ca doreste sa confirme interesul in dezvoltarea relatiilor ruso-romane constructive, a cooperarii bilaterale reciproc avantajoase in domenii diferite.

Vladimir Putin iL FELICITA pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor prezidentiale

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, i-a adresat felicitari lui Klaus Iohannis cu prilejul alegerii in functia de presedinte al Romaniei, mentionand in mesaj dorinta de a confirma interesul in.

Fost apropiat al presedintelui rus: Vladimir Putin nu are alta optiune acum decat sa ramana la putere

A trecut multa vreme de cand l-am vazut pe Vladimir Putin fata in fata. Dar chiar si atunci cel mai puternic om al Rusiei dadea semne de oboseala, spune Serghei Kolesnikov, fost apropiat al presedintelui rus, intr-un interviu realizat de Radio Europa Libera.

Imagini cu Vladimir Putin, pe ambalajul unor ciocolate produse la Sankt Petersburg

Producatorul de ciocolata Sokobox din Sankt Petersburg, orasul natal al lui Vladimir Putin, a inceput sa produca batoane de ciocolata pe ale caror ambalaje apar imagini ale presedintelui rus, relateaza ziarul.

Ce face Simona Patruleasa pentru a ramane din nou insarcinata

Simona Patruleasa a adus, cu dificultate, pe lume o fetita, in urma cu trei ani, insa de atunci sansele de a ramane din nou gravida scad constant. Anul acesta, prezentatoarea de la Kanal D a pierdut o sarcina, insa nu renunta la speranta de a deveni din nou mama.

Principesa Margareta: 1 Decembrie este o zi mare, in care este bine sa fim uniti din nou

Familia Regala a pornit sambata intr-un drum simbolic cu trenul regal, pentru a marca Ziua Nationala a Romaniei, la aceasta calatorie, care se va incheia chiar pe 1 Decembrie, luand parte principesa Margareta, principele Radu, arhiducesa Maria Magdalena a Austriei, dar si copii, batrani si ambasadori. Este o mare zi si este bine sa fim uniti din nou, a declarat, sambata dimineata, principesa mostenitoare Margareta, pe peronul garii regale Baneasa, transmite mediafax. ro.

Romeo Stavarache a ajuns din nou la spital

Primarul suspendat al municipiului Bacau, Romeo Stavarache, aflat in arest la domiciliu pentru coruptie, a ajuns miercuri din nou la spital din cauza problemelor cardiace, informeaza Mediafax.

Din nou in ringul de box dupa 20 de ani!

Inainte de a deveni mare actor la Hollywood si un sex symbol barbatul din imagine a fost boxer amator inca de la varsta de 12 ani. A revenit la box si a jucat opt meciuri la profesionisti intre 1991 si 1994, iar acum la 20 de ani de la retragere revine in ring pentru un meci demonstrativ programat sa se desfasoare maine la Moscova, Rusia.

Republica Moldova, intre Uniunea Europeana si Vladimir Putin

Este o zi mare si pentru vecinii nostri din Republica Moldova, care au maine alegeri parlamentare. Aceste alegeri sunt considerate cele mai importante de la obtinerea independentei tarii. Prin votul lor,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )