Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ce face Simona Patruleasa pentru a ramane din nou insarcinata

ADPM ADPM,
Ce face Simona Patruleasa pentru a ramane din nou insarcinata

Simona Patruleasa a adus, cu dificultate, pe lume o fetita, in urma cu trei ani, insa de atunci sansele de a ramane din nou gravida scad constant. Anul acesta, prezentatoarea de la Kanal D a pierdut o sarcina, insa nu renunta la speranta de a deveni din nou mama. continuă pe ADPM

Dupa trei sarcini pierdute, Adele Silva, vedeta din Emmerdale, este din nou insarcinata

Bucurie pentru Adele Silva. Fosta vedeta din serialul britanic Emmerdale asteapta primul ei copil, dupa trei avorturi pe care le-a suferit in trecut.

Din nou fara apa calda si caldura in mai multe blocuri din Oradea

Din nou o veste proasta pentru oradeni. Din aceasta dupa amiaza s-a intrerupt furnizarea apei calde si agentului termic pentru incalzire in mai multe zone ale orasului.

Dambovita: O femeie a murit dupa ce a fost muscata de cainele vecinilor. Politia face ancheta pentru ucidere din culpa

O femeie in varsta de 84 de ani, din localitatea Bezdead, din judetul Dambovita, a murit, duminica, dupa ce a fost muscata de cainele unor vecini, care i-a intrat in curte, in urma cu o saptamana animalul agresiv muscandu-si stapanul, in prezent politistii deschizand ancheta pentru ucidere din culpa.

Romeo Stavarache a ajuns din nou la spital

Primarul suspendat al municipiului Bacau, Romeo Stavarache, aflat in arest la domiciliu pentru coruptie, a ajuns miercuri din nou la spital din cauza problemelor cardiace, informeaza Mediafax.

Pele a fost din nou spitalizat, la cateva zile de la externare

Fostul international brazilian Pele a fost din nou spitalizat, luni, la Sao Paulo, la cateva zile dupa ce a fost operat pentru inlaturarea unor calculi renali, iar presa locala a scris ca acesta a suferit o.

Pele, internat din nou, la doar cateva zile dupa ce a fost externat din spital

Fostul international brazilian Pele a fost internat din nou in spital, la Sao Paulo, la doar cateva zile dupa ce fusese externat. Fostul fotbalist a fost operat, in urma cu o saptamana, pentru inlaturarea unor calculi renali.

Voiculescu ii cere lui Tariceanu sa-l suspende din nou pe Traian Basescu

Presedintele fondator al PC Dan Voiculescu a postat pe blogul personal un apel catre Calin Popescu Tariceanu, ca sa reia demersurile pentru suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu.

RADET s-ar putea trezi din nou cu conturile blocate. Sindicalistii se tem ca bucurestenii ar putea sa ramana fara apa calda si caldura

RADET are datorii uriase catre producatorul de energie termica ELCEN, de 3,2 miliarde lei, iar sindicalistii se tem ca societatea s-ar putea trezi din nou cu conturile blocate, in proportie de 100%, de la 1 decembrie 2014, iar bucurestenii ar putea sa ramana fara apa calda si caldura. In octombrie, bucurestenii au ramas cateva zile fara apa calda din cauza acestor datorii. Sindicatul Liber Independent din RADET spune ca aceste datorii uriase s-au acumulat si din cauza Primariei Capitalei care nu a platit subventia pentru perioada februarie - octombrie 2014 - 226 milioane lei, dar si datorii mai vechi, de aproape un miliard lei.

IPP cere Guvernului sa urgenteze revizuirea Programelor Operationale in linia cerintelor Comisiei Europene pentru a nu rata din nou un an de finantare din exercitiul 2014 - 2020

Institutul pentru Politici Publice IPP) cere Guvernului si partidelor de guvernare sa treaca de socul pierderii alegerilor prezidentiale de catre candidatul pe care l-au sustinut si sa urgenteze finalizarea celor 8 Programe Operationale care vor aduce in Romania 30,7 miliarde Euro, reprezentand fondurile europene structurale si de investitii aferente exercitiului financiar 2014 - 2020.

Privatizarea CFR Marfa va fi din nou discutata cu misiunea FMI

Privatizarea CFR Marfa va fi din nou discutata cu delegatia Fondului Monetar International FMI) care va sosi saptamana viitoare in Romania, fiind posibil ca oficialii sa stabileasca alt calendar, in functie de interesul nostru, a declarat astazi ministrul Transporturilor, Ioan Rus, citat de surse din presa.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2621 seconds )