Libnet.ro
UNICEF

22:00

Vladimir Putin l-a felicitat pe Klaus Iohannis: As vrea sa confirm interesul in dezvoltarea relatiilor ruso-romane constructive

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin l-a felicitat pe Klaus Iohannis: As vrea sa confirm interesul in dezvoltarea relatiilor ruso-romane constructive

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a transmis felicitari lui Klaus Iohannis pentru alegerea in functia de presedinte al Romaniei, liderul de la Kremlin mentionand in mesaj ca doreste sa confirme interesul in dezvoltarea relatiilor ruso-romane constructive, a cooperarii bilaterale reciproc avantajoase in domenii diferite. continuă pe Hotnews

Vladimir Putin iL FELICITA pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor prezidentiale

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, i-a adresat felicitari lui Klaus Iohannis cu prilejul alegerii in functia de presedinte al Romaniei, mentionand in mesaj dorinta de a confirma interesul in.

Bronislaw Komorovski l-a felicitat pe Klaus Iohannis si l-a invitat sa faca o vizita in Polonia

Presedintele polonez Bronislaw Komorowski l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor prezidentiale si l-a invitat sa faca o vizita in Polonia, relateaza Mediafax. Va felicit calduros pentru.

UPDATE: Joe Biden l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor. S-a discutat despre parteneriatul strategic

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a fost sunat de vicepresedintele american, Joe Biden, care l-a felicitat pentru victoria in alegeri, remarcand rata de participare impresionanta, un indiciu al unei democratii puternice si sanatoase, arata un comunicat al Casei Albe.

Joe Biden l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a fost sunat de vicepresedintele american, Joe Biden, care l-a felicitat pentru victoria in alegeri, remarcand rata de participare impresionanta, un indiciu al unei democratii puternice si sanatoase, arata un comunicat al Casei Albe.

Joe Biden l-a felicitat telefonic pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor prezidentiale

Vicepresedintele american, Joe Biden, l-a sunat pe presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, si l-a felicitat pentru victoria in alegeri, remarcand rata de participare impresionanta, un indiciu al unei.

Klaus Iohannis, felicitat de Joe Biden, care a remarcat rata de participare impresionanta la alegeri

Vicepresedintele american, Joe Biden, l-a sunat pe presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, si l-a felicitat pentru victoria in alegeri, remarcand rata de participare impresionanta, un indiciu al unei democratii puternice si sanatoase, arata un.

Joe Biden l-a sunat pe Klaus Iohannis pentru a-l felicita dupa castigarea alegerilor prezidentiale

Vicepresedintele american, Joe Biden, l-a sunat pe presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, si l-a felicitat pentru victoria in alegeri, remarcand rata de participare impresionanta, un indiciu al unei democratii puternice si sanatoase, arata un comunicat al Casei Albe.

Klaus Iohannis vede o posibila schimbare o majoritatii in Parlament in urmatoarele saptamani sau luni. Toata lumea vrea sa fie de partea castigatorilor

Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei, a spus intr-un interviu pentru Reuters ca e posibila in urmatoarele saptamani sau luni o schimbare a majoritatii in Parlament. Toata lumea vrea sa fie de partea castigatorilor. Deci e posibil ca in urmatoarele saptamani sau luni sa avem schimbari in Parlament, a spus Iohannis.

Iohannis vrea inlaturarea din functii a celor ce au impiedicat votul din diaspora

Presedintele ales Klaus Iohannis si-a declarat astazi pe Facebook revolta ca aceia care au impiedicat votul din diaspora sunt inca in functii, adaugand ca asteapta cu maxim interes ca Parchetul General sa-si respecte obligatiile constitutionale de a apara drepturile si libertatile cetatenilor.

Iohannis vrea sporirea performantei DNA la nivel local

Tara noastra este asasinata de politicieni si oameni de afaceri care se unesc pentru a devaliza bugetul public, a declarat astazi presedintele ales Klaus Iohannis, adaugand ca isi doreste sporirea performantei Directiei Nationale Anticoruptie DNA) la nivel local si opinand ca seful statului trebuie sa nu fie doar garantul, ci si cel dintai promotor al statului de drept.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )