Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin a intrat ilegal in Spania, in anii 1990, pentru a vizita oligarhi

Adevărul Adevărul,
Vladimir Putin a intrat ilegal in Spania, in anii 1990, pentru a vizita oligarhi

Vladimir Putin a intrat in Spania ilegal de nenumarate ori, pe cale maritima, in anii 1990, evitand controlul vamal, prin Gibraltar, pentru a se intalni cu oligarhi rusi, afirma Karen Dawisa, autorul cartii Cleptocratia lui Putin: cine este stapanul Rusiei?, conform TheLocal. es. continuă pe Adevărul

Expert rus: Vladimir Putin a intrat ilegal in Spania, in anii 1990, pentru a vizita oligarhi

Vladimir Putin a intrat in Spania ilegal de nenumarate ori, pe cale maritima, in anii 1990, evitand controlul vamal, prin Gibraltar, pentru a se intalni cu oligarhi rusi, afirma expertul rus Karen.

Vladimir Putin: Propun sa introducem amnistia totala pentru repatrierea capitalurilor in Rusia

Presedintele rus Vladimir Putin a propus, in cadrul discursului anual privind starea natiunii, acordarea amnistiei totale celor care isi repatriaza capitalul in Rusia, potrivit agentiei Sputnik. Propun sa.

Expert rus: in anii 1990, Putin a intrat ilegal in Spania pentru a vizita oligarhi

Actualul presedinte al Federatiei Ruse, Vladimir Putin, in anii 90, pe cand era viceprimarul orasului Sankt-Petersburg, a intrat ilegal de nenumarate ori in Spania, pe cale maritima, evitand astfel controlul vamal, prin Gibraltar, pentru a se intalni cu oligarhi rusi, afirma Karen Dawisa, autorul cartii Cleptocratia lui Putin: cine este stapanul Rusiei? .

Vladimir Putin propune amnistie pentru toate persoanele care isi repatriaza averile / Ucraina nu a fost decat un pretext pentru a stopa dezvoltarea Rusiei

Presedintele rus Vladimir Putin a propus joi o amnistie totala pentru persoanele care isi repatriaza capitalurile in Rusia, in incercarea de a compensa fuga masiva de capitaluri de care sufera aceasta tara de la inceputul crizei ucrainene, scrie AFP.

Vladimir Putin: Ucraina nu a fost decat un pretext pentru sanctiuni / Presedintele Rusiei propune amnistie pentru cei care isi repatriaza averile

Criza din Ucraina nu a fost decat un pretext pentru ca statele occidentale sa impuna sanctiuni Rusiei, dorindu-se de mult timp sa franeze economia Rusiei, a afirmat joi, in discursul privind starea natiunii, transmite AFP.

Vladimir Putin: Nimeni nu va putea obtine avantaje militare asupra Rusiei

Presedintele rus Vladimir Putin si-a inceput cel de-a 11-lea discurs adresat camerelor reunite ale Parlamentului rus cu afirmatia: Rusia a demonstrat ca-si poate apara cu onoare compatriotii. A avut loc reunificarea istorica a Crimeii si Sevastopolului cu Rusia. Oamenii din acolo sunt ai nostri si de acolo a pornit converirea la crestinism a Rusiei. Crimeea este un loc religios sfant pentru Rusia.

Oficial bulgar: Anuntul opririi proiectului gazoductului South Stream este un bluff al lui Vladimir Putin

Martin Dimitrov, vicepresedintele Comisiei pentru energie din Parlamentul bulgar, sustine ca anuntul lui Vladimir Putin de a renunta la proiectul gazoductului South Stream este un bluff, o miscare tactica.

Vladimir Putin viziteaza Turcia: Presedintele rus vrea intensificarea relatiilor economice

Presedintele rus, Vladimir Putin, se afla in Turcia pentru discutii cu omologul sau turc, Recep Tayyip Erdogan, privind intensificarea relatiilor economice. Presedintele rus a vizitat An305;tkabir si a pus o.

Presedintele rus Vladimir Putin s-a recules la mormantul lui Ataturk, fondatorul Turciei moderne

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, aflat in vizita oficiala in Turcia, a vizitat An305;tkabir si a pus o coroana de flori compusa din steagurile Turciei si Rusiei la locul unde se odihneste Mustafa Kemal Ataturk, fondatorul Turciei moderne. Apoi, Vladimir Putin a tinut un moment de reculegere, anunta publicatia turceasca Cihan.

Vladimir Putin, discurs despre starea natiunii: Nu ne-a infrant nici Hitler, nu o va face nici Occidentul

Presedintele rus, Vladimir Putin, a tinut, joi, discursul anua privind starea natiunii, vorbind despre Crimeea, suveranitatea Rusiei si pozitia Occidentului. Moscova nu se va lasa atrasa intr-o cursa a armelor,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )