Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin: Ucraina nu a fost decat un pretext pentru sanctiuni / Presedintele Rusiei propune amnistie pentru cei care isi repatriaza averile

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin: Ucraina nu a fost decat un pretext pentru sanctiuni / Presedintele Rusiei propune amnistie pentru cei care isi repatriaza averile

Criza din Ucraina nu a fost decat un pretext pentru ca statele occidentale sa impuna sanctiuni Rusiei, dorindu-se de mult timp sa franeze economia Rusiei, a afirmat joi, in discursul privind starea natiunii, transmite AFP. continuă pe Hotnews

Vladimir Putin propune amnistie pentru toate persoanele care isi repatriaza averile / Ucraina nu a fost decat un pretext pentru a stopa dezvoltarea Rusiei

Presedintele rus Vladimir Putin a propus joi o amnistie totala pentru persoanele care isi repatriaza capitalurile in Rusia, in incercarea de a compensa fuga masiva de capitaluri de care sufera aceasta tara de la inceputul crizei ucrainene, scrie AFP.

Putin: Ucraina nu era decat un pretext pentru sanctiuni, Occidentul voia sa franeze Rusia

Criza din Ucraina nu este decat un pretext pentru a impune sanctiuni Rusiei, occidentalii doresc de mult timp sa franeze marsul Rusiei, a declarat, azi, presedintele rus Vladimir Putin, in discursul sau anual despre starea natiunii.

Vladimir Putin: Propun sa introducem amnistia totala pentru repatrierea capitalurilor in Rusia

Presedintele rus Vladimir Putin a propus, in cadrul discursului anual privind starea natiunii, acordarea amnistiei totale celor care isi repatriaza capitalul in Rusia, potrivit agentiei Sputnik. Propun sa.

Oficial bulgar: Anuntul opririi proiectului gazoductului South Stream este un bluff al lui Vladimir Putin

Martin Dimitrov, vicepresedintele Comisiei pentru energie din Parlamentul bulgar, sustine ca anuntul lui Vladimir Putin de a renunta la proiectul gazoductului South Stream este un bluff, o miscare tactica.

Vladimir Putin viziteaza Turcia: Presedintele rus vrea intensificarea relatiilor economice

Presedintele rus, Vladimir Putin, se afla in Turcia pentru discutii cu omologul sau turc, Recep Tayyip Erdogan, privind intensificarea relatiilor economice. Presedintele rus a vizitat An305;tkabir si a pus o.

Putin: Criza din Ucraina, pretext pentru sanctiunile impotriva Rusiei

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, joi, in discursul despre starea natiunii, ca problemele din Ucraina reprezinta doar un pretext pentru a impune sanctiuni Rusiei, intrucat occidentalii vor sa franeze avansul Rusiei, relateaza AFP, conform Mediafax.

Barackl Obama: Vladimir Putin nu isi va schimba brusc pozitia fata de Ucraina

Presedintele american, Barack Obama, a afirmat miercuri ca nu crede intr-o schimbare brusca a pozitiei omologului sau rus, Vladimir Putin, in legatura cu situatia din Ucraina. Liderul Casei Albe subliniaza.

Barack Obama: Vladimir Putin nu isi va schimba brusc pozitia fata de Ucraina

Presedintele american, Barack Obama, a afirmat miercuri ca nu crede intr-o schimbare brusca a pozitiei omologului sau rus, Vladimir Putin, in legatura cu situatia din Ucraina. Liderul Casei Albe subliniaza.

Pozitia RADICALA a lui Barack Obama fata de Vladimir Putin: Asa ceva NU se va intampla

Presedintele american, Barack Obama, a afirmat miercuri ca nu crede intr-o schimbare brusca a pozitiei omologului sau rus, Vladimir Putin, in legatura cu situatia din Ucraina, subliniind ca dificultatile.

Vladimir Putin a intrat ilegal in Spania, in anii 1990, pentru a vizita oligarhi

Vladimir Putin a intrat in Spania ilegal de nenumarate ori, pe cale maritima, in anii 1990, evitand controlul vamal, prin Gibraltar, pentru a se intalni cu oligarhi rusi, afirma Karen Dawisa, autorul cartii Cleptocratia lui Putin: cine este stapanul Rusiei?, conform TheLocal. es.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )