Libnet.ro
UNICEF

08:45

Vladimir Putin, plan-exploziv pentru a conduce Rusia si dupa terminarea mandatului de presedinte

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin, plan-exploziv pentru a conduce Rusia si dupa terminarea mandatului de presedinte

Presedintele rus Vladimir Putin a depus luni la parlament propunerile sale de amendare a Constitutiei, la mai putin de o saptamana de la anuntul sau surpriza privind o reforma a sistemului politic, transmite AFP. continuă pe Antena3

Vladimir Putin a transmis Parlamentului propunerile de modificare a Constitutiei: Maxim doua mandate prezidentiale, Consiliu de Stat pentru orientarea politicilor externe si interne ale Rusiei

Presedintele rus Vladimir Putin a transmis luni Parlamentului propunerile sale de amendare a Constitutiei, la mai putin de o saptamana dupa surprinzatorul anunt al unei reforme a sistemului politic, scrie AFP.

Vladimir Putin isi trimite propunerile de modificarea Constitutiei in Parlament

Presedintele rus Vladimir Putin a trimis Parlamentului un pachet de amendamente considerate o incercare de a-si asigura acapararea puterii dupa ce-si incheie actualul mandat in 2024, relateaza The Associated Press.

Le Monde: Vladimir Putin: obsesia controlului

Cum sa parasesti puterea cand ai detinut-o neintrerupt timp de douazeci si patru de ani? Neparasind-o. Aceasta este concluzia la care pare sa fi ajuns presedintele Vladimir Putin, daca analizam cu atentie propunerile de reforma constitutionala pe care le-a prezentat la Moscova miercuri, 15 ianuarie, in discursul sau anual adresat Parlamentului, potrivit Le Monde, citat de Rador.

Vladimir Putin, la Conferinta Internationala de la Berlin

Presedintele rus Vladimir Putin urmeaza sa participe duminica la Conferinta Internationala privind conflictul din Libia, organizata la Berlin si menita sa consolideze armistitiul in curs, a anuntat vineri Kremlinul, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )