Libnet.ro
UNICEF

20:45

Vladimir Putin, prima vizita in Crimeea dupa alipirea penisulei la Rusia

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin, prima vizita in Crimeea dupa alipirea penisulei la Rusia

Liderul rus Vladimir Putin va merge pentru prima data in Crimeea de la alipirea acestei peninsule la Rusia. Presedintele Rusiei va asista la parada militara din 9 mai, care comemoreaza victoria asupra Germaniei. continuă pe Antena3

Vladimir Putin va asista la parada militara de 9 mai din Crimeea, prima vizita in peninsula dupa anexarea acesteia la Rusia

Crimeea va primi prima vizita a presedintelui rus de la anexarea la Rusia cu ocazia paradei militara de pe 9 mai, care comemoreaza victoria asupra Germaniei naziste. Putin va asista la parada militara.

Sanctiunile economice pentru Rusia, noul episod din vesnica goana dupa averea lui Vladimir Putin

SUA si UE nu au facut un secret din faptul ca sanctiunile aplicate Rusiei dupa anexarea Crimeei ii vizeaza pe apropiatii presedintelui Vladimir Putin. Pentru a-si face mesajul si mai clar, noul pachet de masuri punitive, care va fi prezentat cel mai probabil luni, loveste cercul intim al lui Putin. De fapt, sanctiunile au scopul de a afecta uriasa avere a sefului de la Kremlin, despre care se zvoneste mult, dar se stiu putine.

Vladimir Putin, dupa noile sanctiuni: Vom supravietui si vom merge mai departe

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat, luni, in cadrul unei intalniri cu mai multi parlamentari, ca tara sa este capabila sa inlocuiasca, in aproximativ doi ani si jumatate, importurile restrictionate prin noile masuri luate de Occident. Luni, Statele Unite au impus o noua serie de sanctiuni pentru 17 companii rusesti.

VLADIMIR PUTIN voia ca NIMENI sa nu afle cu cine s-a intalnit in MIEZ de NOAPTE. Este un INFLUENT om GERMAN

Fostul cancelar german Gerhard Schroder, in prezent conducatorul actionarilor gazoductului North Stream, s-a intalnit luni seara cu presedintele rus Vladimir Putin, la Sankt Petersburg, a constatat un fotograf.

Barroso: Obiectivul lui Vladimir Putin este sa aiba control total asupra Ucrainei

Obiectivul presedintelui rus, Vladimir Putin, este sa aiba controlul total asupra Ucrainei, apreciaza presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, citat de AFP. Nu am niciun dubiu ca.

Vladimir Putin: Statele Unite au orchestrat criza din Ucraina doar ca initial au stat in umbra

Presedintele rus Vladimir Putin a adeclarat, marti seara, ca pozitia adoptata de Washington in reglementarea crizei din Ucraina indica faptul ca Statele Unite ale Americii au stat la originea crizei care.

Vladimir Putin: Noile sanctiuni americane si europene risca sa afecteze intreprinderi occidentale care activeaza in Rusia

Vladimir Putin a avertizat, marti, ca noile sanctiuni americane si europene ar putea afecta intreprinderile occidentale care activeaza in domeniul energetic rus, relateaza AFP. Daca aceasta situatie) va.

Ce EFECTE vor avea sanctiunile impuse de SUA Rusiei. Vladimir Putin a facut aseara aceasta declaratie

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a avertizat marti ca noile sanctiuni americane si europene ar putea afecta intreprinderile occidentale care activeaza in domeniul energetic rus si a dezmintit, totodata,.

Vladimir Putin: Noile sanctiuni risca sa afecteze companiile occidentale care activeaza in Rusia

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a avertizat, marti, in cadrul unei conferinte televizate, ca noile sanctiuni americane si europene ar putea avea repercusiuni asupra modului in care companiile occidentale activeaza in domenii-cheie ale Rusiei, precum sectorul energetic, potrivit AFP.

Vladimir Putin ameninta cu reanalizarea prezentei firmelor din Vest in sectoarele esentiale ale economiei rusesti

Liderul rus Vladimir Putin a afirmat, marti, caRusia nu ia in considerarea impunerea unor contrasanctiuni Vestului, dar ar putea sa reconsidere participarea companiilor vestice in economia sa, scrie Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )